Latest post of the previous page:
Na razie przeczytałam pięć tekstów.<Więc uwaga spojlery w komentarzu>
Taka sobie para - zaskoczył mnie przede wszystkim gatunek, bo wygląda na cyberpunk. Wszędzie przed oczami miałam maszynerię, ale nie wiem gdzie tu jasna moc, może więcej będzie w drugiej części? Przecięcie w takim miejscu, że nie wiadomo co może być dalej. Z cyberpunkiem na forum kojarzy mi się wyłącznie Aether, więc obstawiam ją jako autorkę.
Stryszek - cóż zupełnie nie w moim stylu, bo średnio przepadam za obyczajówkami. Z pozytywnych stron to "pocztówki na lodówce". Mój dziadek też tak robi i bardzo pozytywnie mi się to kojarzy.
Nieskończoność - zdecydowanie podobała mi się pierwsza część tekstu, byłam wręcz zachwycona i myślałam, że to obrońca tytułu - Godhand. W dalszej części utworu gubiłam wątek, a kiedy znalazła się na ławce w parku i nastąpiło nagłe przecięcie, byłam zdezorientowana, wiec będę czytać jeszcze raz przed ostateczną opinią.
MIX FM - podoba mi się pomysł, podoba mi się ta technika kontrastu - na razie mój faworyt. Jako autora obstawiam... Smoke może?
JESTEM STUDENTEM - Plus za fabułę osadzoną w Polsce, ale brakowało mi jakiegoś "przytupu". Kto mógł napisać? Sepa nie podejrzewam, ale tylko on kojarzy mi się z Krakowem.

Będę zawiedziona jak król nie da tego złota na wyprawę. Podoba mi się też sposób prowadzenia narracji.
 Będę zawiedziona jak król nie da tego złota na wyprawę. Podoba mi się też sposób prowadzenia narracji.