Latest post of the previous page:
Augusto, skoro napisałaś książkę, potrafisz również napisać jej streszczenie, najwyżej będziesz próbować kilka razy
Latest post of the previous page:
Augusto, skoro napisałaś książkę, potrafisz również napisać jej streszczenie, najwyżej będziesz próbować kilka razyWięc opisz tylko jego wygląd zewnętrznyAugusta pisze:Nie potrafię wsadzić (miałam napisać: "wepchać" ale nie wiem czy nie powinno być "wepchnąć" ) słonia do butelki.
Jestem kobietą. Podobno nawet kobiecą kobietąAugusta pisze:Nie potrafię pisać streszczeń - zdecydowanie mi to nie wychodzi. Chyba nie sprostam Twojej prośbie- zwłaszcza, że nie mam pojęcia co Cię interesuje. Moja powieść dedykowana jest kobietom, więc chyba nie będziesz ciekaw.
[email protected]Augusta pisze:Co do ilustracji - oczywiście![]()
Wyślę chętnie, proszę podaj mi na PW adres e-mail.
Przepraszam serdecznie za pomyłkę co do płci.anowi pisze:Jestem kobietą. Podobno nawet kobiecą kobietąAugusta pisze:Nie potrafię pisać streszczeń - zdecydowanie mi to nie wychodzi. Chyba nie sprostam Twojej prośbie- zwłaszcza, że nie mam pojęcia co Cię interesuje. Moja powieść dedykowana jest kobietom, więc chyba nie będziesz ciekaw.
[email protected]Augusta pisze:Co do ilustracji - oczywiście![]()
Wyślę chętnie, proszę podaj mi na PW adres e-mail.
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”