DRABBLE NA NIEDZIELĘ NR 10

1
Pierwszy dwucyfrowy Numerek DNN

o dziwnych więziach z bohaterem,
tysiącach nietoperzy i błękitnych hipopotamach
(prozą, poezją i dramatem).

ZAPRASZAMY!

Do pobrania:
TUTAJ
[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamai ... .png[/img]

===>>>
Zapraszamy też na profil Weryfikatorium na Twarzoksiażce :)
===>>>
Ostatnio zmieniony sob 17 maja 2014, 11:51 przez ithi, łącznie zmieniany 1 raz.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

2
Dziękuję bardzo za kolejny piękny DNN. Szczególnie mnie za serce chwycił drabblo-limeryko-dramat. Mniam!

[ Dodano: Sob 10 Maj, 2014 ]
Kroniki SB
Leszek Pipka : Posłusznie melduję, że tytuł Zasłużonego Klakiera już mam, do Zasłużonego Dupowłaza mi niespieszno. Zatem z radością odnotowuję fakt, że nowy DNN jest śliczny i od tej pory będę się odzywał tylko wtedy, gdy nastąpi jakaś odchyłka od wysokiego poziomu, czy to na plus, czy na minus.
[Dzisiaj 17:10] x

Leszek Pipka : A dziesiąteczka to na tyle doniosły numerek, że chyba pójdę napić się wódki ku czci. Gratulacje!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

3
Heh, czas skomentować - przepraszam, że tak późno.
Gratulacje - kolejny świetny numerek! Magdę Intro odkryłem już wcześniej (tekst zrobił na mnie b.duże wrażenie), co cieszy mnie niezmiernie, bo to już kolejny DNN, gdzie autorzy chodzą ścieżkami, które bardzo lubię. Fajnie, że z każdym, kolejnym numerem, ślady pozostawione na piasku zachęcają, by iść za Wami dalej.
Świetny (ocenzurowany :P ) tekst Nataszy oraz tak samo dobre, chociaż utrzymane w odmiennych klimatach (a może w podobnych?) teksty Dorapy, Ithi i Ancepy - brawo, dziewczyny! Bari jak zwykle w formie - jego gołe wenery nieodmiennie wprawiają mnie w dobry humor.
Całość świetnie uzupełnia oprawa graficzna - ale to już standard o który dbają Star i Galla.
Brawo! Kolejna bitwa w wojnie o dobrą literaturę została wygrana!
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

4
Dziękujemy pięknie! Miód na nasze serca, Filipie :D
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

5
Kochana Redakcyjko!

Łzy radości kapią na tekst, gdy piszę te słowa (raczej na klawiaturę, monitor jest pionowo).

Czuje się tak wyróżniona, tak bardzo zaskoczona! :mrgreen:

Dyplom oprawię w ramki, zagryzając miętową czekoladą wśród szelestu papierowej wersji WF... Można się rozmarzyć! A to nie sen, nie sen! ;D

Kto jeszcze nie wysłał tekstu do DNN i WF niech to szybko nadrabia! Niezapomniane uczucie widzieć swój utwór w takim towarzystwie i w tak pięknej oprawie!

Bardzo dziękuję za zrozumienie dla mojej antypoezji i tylko mam nadzieje, że Słowacki się w grobie nie przewraca. :oops:

Ukłony, uściski, buziaczki.

anc
ODPOWIEDZ

Wróć do „Drabble na Niedzielę”