Latest post of the previous page:
maciejslu, lobbować?Bo jestem za... (np. brązowym)
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Nawet nie z drobnymi. Kryteria powinny być bardzo wyraźne.Jason pisze:Popieram.maciejslu pisze:... i stąd mój skromny postulat, aby dodać do "kolorów" użytkowników jeszcze jeden, na przykład zielony, który będzie oznaczał wydawcę...
Dyskusje staną się dzięki temu nieco bardziej... transparentne ;-)
Ale z drobnymi ograniczeniami przyjmowania do takiej grupy
jeśli wydajesz poezję - to na zielono (na Wery zieleń Poetyfikatormaciejslu pisze:Wolałbym zielony, bo to kolor nadziei ;-)
Ale jeśli uważasz, że takie rozwiązanie się przyczyni do poprawy jakości dyskusji - to lobbuj, jeśli możesz.
Pod warunkiem wstawienia sensownej listy wymagań.Natasza pisze:Grimzon,
brawo!
widzisz? maciejslu, Grimzon też będzie lobbował i adminów!
Technicznie mogę. Mi się pomysł z wydawcami podoba, ale oczywiście musi się wypowiedzieć Avenger i pozostali "Kolorowi". No i reszta Wydawców.Natasza pisze:w sumie - Ithi - możesz tworzyć grupy?
Moje postulaty:MaciejŚlużyński pisze: ... i stąd mój skromny postulat, aby dodać do "kolorów" użytkowników jeszcze jeden, na przykład zielony, który będzie oznaczał wydawcę...
bo życie nauczyło?Eviva pisze:Ale po co zaraz tak wszystkich podejrzewać o nieczyste intencje?
Zaświadczenie o wpisie do ewidencji w moim przypadku będzie musiało wystarczyć ;-)Andrzej Pilipiuk pisze:1) przesłania skanu umowy o pracę że się faktycznie pracuje w wydawnictwie
Tu gorzej. Mam lekarza w rodzinie, ale to pediatra. Przejdzie? Teść wypisze ;-)Andrzej Pilipiuk pisze:2) aktualnego zaświadczenia od psychiatry
Ze względu na poniesione przy zakładaniu firmy koszta i dwie faktury z drukarni - ja odpadam. Ale mogę złożyć ślubowanie, że do czasu wpłaty rzeczonej kwoty nie podejmę żadnej współpracy z nikim z forum... Może tak być?Andrzej Pilipiuk pisze:3) wpłacenia 10 tyś zł wadium na wypadek orżnięcia ludzi spotkanych na weryfikatorium