91

Latest post of the previous page:

Gratulować trzeba wszystkim uczestnikom. Niełatwo zmierzyć się z Jasną Stroną Mocy. :mrgreen:
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

93
Gratuluje wszystkim uczestnikom i zwycięzcy, kimkolwiek jest :)
Kiedy to DNN? W sobotę?
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

94
W sobotę, w samo południe. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

95
Zaspokoiłam ciekawość i przeczytałam zakończenia pozostałych tekstów :)

Taka sobie para - ma mega poztywne zakończenie, aż czuć ulgę i radość. Super.

Stryszek - polubiłam już w pierwszej części Babcię Pelagię i lubię ją nadal. Ciepła, dobra historia.

Jestem studentem - zaskakujące i uśmiechnęłam się na końcówce.

Niezwykła ofiara - nadal pachnie Leniwcem Literackim ;)

Kto co napisał - nie mam pojęcia!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

96
Dołączam się i ja do gratulacji - i dla Siewcy Dobra 2014, i dla wszystkich pozostałych uczestników :)
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

97
Siewca Dobra 2014 i finaliści ujawnieni. :*
Proszę resztę uczestników o decyzję, czy wyznają imię swoje.

98
Gratulacje dla wszystkich finalistów i oczywiście szczególnie dla Ithi!!
Sądzę, że zasługuje na miano Siewcy Dobra nie tylko za opowiadanie, ale i całokształt :D

Dorapo - w życiu nie wpadłabym na to, że napisałaś Cycki!
Wygląda na to, że kiepsko obstawiałam Twórców (mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam) i rozpoznaję tylko Bartosha (w bitwie też!) :D

100
Bardzo wszystkim dziękuję. Szczególnie chciałam podziękować jeszcze trzem osobom za wsparcie i inspiracje. Nataszo :* i Ravvo :* i Grimzonie :* - za protesty w SB , że nieskończoność nie jest przewróconą ósemką bo wtedy dopadła mnie wena :D.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

101
Galla pisze:Gratulacje dla wszystkich finalistów i oczywiście szczególnie dla Ithi!!
Sądzę, że zasługuje na miano Siewcy Dobra nie tylko za opowiadanie, ale i całokształt :D

Dorapo - w życiu nie wpadłabym na to, że napisałaś Cycki!
Wygląda na to, że kiepsko obstawiałam Twórców (mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam) i rozpoznaję tylko Bartosha (w bitwie też!) :D
Własnie :) aż byłem w szoku.

Ja dziękuję tym trzem osobom, które głosowały na mnie w finale :)
„Racja jest jak dupa - każdy ma swoją” - Józef Piłsudski
„Jest ktoś dwa razy głupszy od Ciebie, kto zarabia dwa razy więcej hajsu niż Ty, bo jest zbyt głupi, żeby w siebie wątpić”.

https://internetoweportfolio.pl
https://kasia-gotuje.pl
https://wybierz-ubezpieczenie.pl
https://dbest-content.com

102
No i JSM nam zabłysła, by powoli odchodzić, jak to w naturze bywa. Finaliści się już przyznali, czy też raczej stanęli na odwróconym podium DNN ;>
Wszyscy się chyba świetnie bawili, a to najważniejsze, prawda?
W tym miejscu dziękuję wszystkim za udział! Za głosowanie i wahanie, komu oddać zaszczytnego punktu w ankiecie. Daliście największą jasność - nadzieję. Dziękuję też wszystkim uczestnikom, to zaszczyt stać między wami :)
Przyznaję się, napisałem Taka sobie para :oops:

103
Thug pisze:Przyznaję się, napisałem Taka sobie para
Wow! To jest zaskoczenie dopiero :)
Thug pisze:stanęli na odwróconym podium DNN
Oj sięczepiasz ;)
gosia

Obrazek

104
Fantastycznie! Gratulacje! :) Hi hi, przewrócona ósemka... SB jest nieocenioną inspiracją. :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

105
Hej, hej! :)

Również gratuluję Zwyciężczyni! :wink:

Dziękuję za wspaniałe współuczestnictwo! Moje teksty to Stryszek i Student. :shock: ;D

A najbardziej dziękuję Thugowi, bo to on zmotywował mnie do wysłania, dodatkowo, że przez cały konkurs znosił przypisywanie moich tekstów do swojej osoby ;D i za ciepłe słowa, które dostałam w jednym z komentarzy. :D

Dziękuję wszystkim, którzy głosowali na teksty, nie tylko na moje, ale dziękuję za samo wzięcie udziału w głosowaniu.

Dziękuję Dorapie za opiekę nad konkursem i za "Cycki". W życiu bym nie zgadła! :roll:

Dziękuję tak i dziękuję. Czuję się co najmniej tak jak na Oskarach. :mrgreen:

Natasza, w SB pisałaś, że masz wrażenie, że czytałaś już Studenta. Może już wiesz,z czym Ci się kojarzyło? Bo z chęcią bym przeczytała! ;D

106
ancepa pisze:Dziękuję Dorapie za opiekę nad konkursem i za "Cycki". W życiu bym nie zgadła!
Dlaczego nie?

Wróć do „Walki mocy 2014”