Hej!

1
Przeglądając wątki powitalne i czytając te wszystkie kreatywne przedstawienia również chciałam napisać coś ciekawego i pomysłowego, lecz po piętnastu minutach pisz-skasuj zdecydowałam się na nudne, oklepane powitanie. ^^'
Na imię mi Ewelina, mam 17 lat. Chodzę do pierwszej klasy liceum, profil mat-fiz. Z tego co się orientuję, należę tu do jednych z młodszych, co nieco mnie onieśmiela, a to, w połączeniu z moją nieśmiałością, daje niezbyt ciekawe nielogiczne zdania i potok bezsensownych słów, więc z góry przepraszam. Ale spokojnie, pozostałe teksty piszę bardziej poprawnie. XD
Moje opowiadania najczęściej lądują w szufladzie, mając nigdy nie ujrzeć światła dziennego, niektóre daję do przeczytania koleżance, która ogranicza się do komentowania ich zwykle słowem "fajne". Dlatego postanowiłam zarejestrować się na forum i poddać moje wypociny ocenie. W wolnym czasie, poza pisaniem, czytam książki, przeróżne, nie mam ulubionego gatunku, gram na gitarze, oglądam tzw. "chińskie bajki"... no i tyle o mnie, jak widać przedstawianie się nie jest moją mocną stroną. ^^

3
Jeszcze nie czytałam, ale "Bracia Karamazow" leżą na półce i czekają, choć biorąc pod uwagę to, że szkoła zabiera mi ostatnio bardzo dużo czasu, prędko się za tę książkę nie zabiorę. ._.

5
Witaj :) O czym piszesz opowiadania i co grasz na gitarze?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”