Napisałem, wydałem, dziękuję

1
Witam, mam na imię Przemek. Weryfikatorium śledzę od dwóch lat. Znalazłem tu mnóstwo pożytecznej wiedzy. Ta wiedza pomogła mi napisać, a następnie wydać moją pierwszą powieść science fiction: "Tożsamość Rodneya Cullacka". I za to jestem Weryfikatorium i jej szacownym członkom wdzięczny.

Interesuję się filmem oraz zgłębianiem istoty człowieka. Pytania: po co żyjemy? I jaki jest sens? To moje ulubione :) Jestem fanem Philipa K. Dicka i Wiliama Gibsona oraz filmu Matrix (ale tylko pierwszej części). Pozdrawiam wszystkich.
"Tożsamość Rodneya Cullacka", książka już w księgarniach.
Więcej o książce: www.facebook.com/tozsamoscrodneyacullacka

6
No witaj. To jest konkret: przybył, zobaczył, wydał :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

8
i filozof!
Studiujcie filozofię :D

(I czytajcie WF nr 1 - to jest lokowanie :D)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

9
Super! Witamy serdecznie :)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

12
I ja Pana witam :) I gratuluję sukcesu. Mam również nadzieję, że forum będzie wspomagać w taki sam sposób innych przyszłych pisarzy :)
"Natchnienie przychodzi, kiedy człowiek przyklei łokcie do biurka, tyłek do krzesła i zacznie się pocić. Wybierz jakiś temat, jakąś ideę i zacznij wyżymać mózg, aż Cię rozboli. Na tym polega natchnienie."
David Martin

Dr Bąbelek

15
Ja jestem po magisterskich studiach filozoficznych i nie pytałem w kontekście wyboru kierunku. Chodziło mi raczej o Twoje przeżycia, doświadczenia z wykładowcami, przeżycia intelektualne.

Wątpię, by samodzielna lektura zastąpiła uprawianie filozofii czy historii filozofii "na żywo".
\
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”