2
Cześć. A my zapraszam na forum ;) O czym piszesz? Jaki jest Twój ulubiony gatunek?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

5
Cześć Marcin :) Ja bym się podpisywała pod pytaniami powyżej, no może pod ostatnim niekoniecznie xD
Miłego pobytu tutaj życzę :)
"Natchnienie przychodzi, kiedy człowiek przyklei łokcie do biurka, tyłek do krzesła i zacznie się pocić. Wybierz jakiś temat, jakąś ideę i zacznij wyżymać mózg, aż Cię rozboli. Na tym polega natchnienie."
David Martin

Dr Bąbelek

7
Eh, kurczę... Teraz wyjdę na nieobeznaną, ale nie, nie lubię, bo nie czytałam. Ale mam wzniosły cel uzupełnić braki w przeczytanych książkach. Mam wakacje i pełno książek, które nie mieszczą mi się już na szafkach, więc jeśli i go polecasz (a internety doedukowały mnie i też polecają), to dopiszę go sobie do długiej listy :)
Koniec offtopu. ;D
"Natchnienie przychodzi, kiedy człowiek przyklei łokcie do biurka, tyłek do krzesła i zacznie się pocić. Wybierz jakiś temat, jakąś ideę i zacznij wyżymać mózg, aż Cię rozboli. Na tym polega natchnienie."
David Martin

Dr Bąbelek

9
No dobra. Po pierwsze bardzo lubię fantasy (dobry przykład to seria książek Andre Norton Świat Czarownic), poezji ani liryki nie czytam więc nie nie będę się wypowiadał.

A jeśli chodzi o moją specjalizację przy pisaniu, to nie mam. Moja pierwsza dłuższa książka miała być czystym kryminałem lecz później doszło jeszcze kilka elementów akcji, romansu, itp.
Kolejna książka miał być romansem, niestety wyszedł z tego tylko taki 90% romans.
Trzecia książka nad którą obecnie pracuję ma bardzo ciężki klimat. Najcięższy ze wszystkich projektów które zrobiłem. Nieważne czy to książki czy jakieś krótkie opowiadania.

[ Dodano: Pon 02 Cze, 2014 ]

Jeśli mielibyście jakieś pytanie to prosiłbym bardziej o kontakt przez e'maila na moim blogu, tam zaglądam częściej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”