Na dzień dobry ;)

1
Wita wszystkich bardzo serdecznie "świeża" użytkowniczka szajba (tak, dokładnie, "szajba" pisane małą literą, nie inaczej!).

Mam 15 lat, więc jestem młodym, niedoświadczonym podlotkiem, który jednak pisze chyba od zawsze. I od zawsze właśnie pragnęłam pisać naprawdę, nie do szuflady czy dla koleżanek.

Nie będę udawać fałszywie skromnej mówiąc, że do szuflady pisać właśnie chcę. Szuflada nie powie mi, czy się rozwijam, czy mam potencjał (jeżeli w ogóle taki mam), czy powinnam to robić dalej.

Nie mam jednak ambicji zbyt wygórowanych, zdaję sobie sprawę z tego, że jestem naprawdę młoda i niezbyt obyta w świecie autorów, więc nie myślę o wydaniu książki, chociaż na pewno jest to marzenie ukryte gdzieś głęboko, w zakamarkach mojego umysłu.

Nie będę się roztrwaniać nad sobą, wolę pisać o innych, na pewno lepiej mi to wychodzi.

Pozdrawiam Was serdecznie i... do przeczytania ; )

szajba

2
Szuflady nie są takie złe, trzeba je tylko właściwie pooznaczać np. "gotowe - do wysłania!", "wersja robocza", "przemyśleć i...", "kiedyś zajrzeć", "śmieci, ale...". :wink:

Witam!

3
Witam.

Ja również jestem chłystkiem, wręcz pisklęciem wśród orłów.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Nie mam jednak ambicji zbyt wygórowanych, zdaję sobie sprawę z tego, że jestem naprawdę młoda i niezbyt obyta w świecie autorów, więc nie myślę o wydaniu książki, chociaż na pewno jest to marzenie ukryte gdzieś głęboko, w zakamarkach mojego umysłu.
żle, źle, źle...

Ja mam trzynaście lat i jakoś sobie nie robię nic z tego, że jestem młody. Chcę wydawać książki i, na Boga, będę to robił!

Czołem!

Hmm... Zresztą, znowu ktoś starszy ode mnie ^^
Are you man enough to hold the gun?

6
Jestem starsza od Testudosa, jestem starsza od Testudosa <usilnie usiłuje poprawić swoje wątłe ego>

Cześć, nie łam się, na pewno będzie Ci tu dobrze. Popatrz np. na taką mnie.

Moim marzeniem jest, żeby osiągnąć kiedyś taki poziom luzu i pewności siebie jak Pan T. Chwilowo:

-czego nie zanalizuję, jest źle - pominęłam przecinki, napisałam zbyt płytko...

-wszyscy tu mają 20-30 lat! łojezusmaria. Czuję się nieco niepewnie

Ale kocham to miejsce, więc co za różnica.

Albo rusznica.^^

Pozdro.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn

7
Moim marzeniem jest, żeby osiągnąć kiedyś taki poziom luzu i pewności siebie jak Pan T.
Hmm? ;P

-czego nie zanalizuję, jest źle - pominęłam przecinki, napisałam zbyt płytko...
A ja na to mam prostą odpowiedź: "co z tego?".

Zastosuj się ^^

-wszyscy tu mają 20-30 lat! łojezusmaria. Czuję się nieco niepewnie
A ja jestem najmłodszy i mi tu dobrze ;P
Are you man enough to hold the gun?

8
Cześć :D
Nie mam jednak ambicji zbyt wygórowanych, zdaję sobie sprawę z tego, że jestem naprawdę młoda i niezbyt obyta w świecie autorów, więc nie myślę o wydaniu książki
Wiary w siebie więcej proszę :) Za kilka lat, możesz trzymać w ręce własną książkę.
Obrazek

9
Testudos pisze:A ja jestem najmłodszy i mi tu dobrze ;P

Błąd, jest jedna młodsza użytkowniczka^^

Damon Albarn

11
Obywatelka AM pisze:Eitai, rozumiem, że odnotowujesz w swym Notesiku Osób Młodszych każdą z nich? XD

Nosz, ba. Oczywiście, że tak XD

Nie, na poważnie, kojarzycie taką jedną Adrianne? Pamiętam ją, bo ma na imię tak, jak ja^^ I była młodsza^^

Damon Albarn

13
Nabite. Fakturkę?

Damon Albarn

14
Nie trzeba... wystarczy podpisik na tym papierku. <mówiąc to wyciąga kawał pergaminu z sześcioma setkami (i jeszcze trochę) pieczęci przedstwiających czarny pentagram> :twisted:

:wink:

15
Nie dam! Nie dam!

Web ma moją duszę!

Damon Albarn
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”