Witam wszystkich.
Regulamin jest nieubłagany, więc przedstawiam się, koledzy.
Rocznik 90', student, wanna-be muzyk, wanna-be pisarz, wanna-be lekarz. Mam nadzieję konkretnie spędzić tutaj czas, wstawiając od czasu do czasu coś swojego.
Witam jeszcze raz serdecznie:).
2
Miło poznać, zapraszamy
Plus za regulamin
[ Dodano: Pon 16 Cze, 2014 ]
Hmm, ale generalnie post jednozdjęciowy jest podobny do postu jednowyrazowego
dopisz proszę coś o wierszu, ok?

[ Dodano: Pon 16 Cze, 2014 ]
Hmm, ale generalnie post jednozdjęciowy jest podobny do postu jednowyrazowego

dopisz proszę coś o wierszu, ok?
4
Ciężar gatunkowy poruszanych tu zagadnień sprawia, że serwer musi się czasami zastanowić ;-)Nomada pisze:BTW: Tylko mi momentami to forum okruutnie! muli?;)
Witaj w klubie!
Oryginalne zestawienie - ciekawe, co weźmie górę? ;-)Nomada pisze:Rocznik 90', student, wanna-be muzyk, wanna-be pisarz, wanna-be lekarz.
6
Wszystkie trzy opcje też wchodzą w gręMaciejŚlużyński pisze:Ciężar gatunkowy poruszanych tu zagadnień sprawia, że serwer musi się czasami zastanowić ;-)Nomada pisze:BTW: Tylko mi momentami to forum okruutnie! muli?;)
Witaj w klubie!
Oryginalne zestawienie - ciekawe, co weźmie górę? ;-)Nomada pisze:Rocznik 90', student, wanna-be muzyk, wanna-be pisarz, wanna-be lekarz.

Jedno drugiego nie wyklucza
Kuba Sienkiewicz Drugi ????
Witamy

8
Hehe, no zgłębiam, można tak powiedzieć;). Specjalizacja? Obecnie anestezjologia, natomiast to mi się pewnie jeszcze zmieni z 325235235454325...razy, tak na oko ;D . Tak, gram na gitarze, perkusji i śpiewam, więc jestem od wszystkiego czyli do...
. Połączenie może i godne, ale w tym samym stopniu co godne, to i przysparzające problemów egzystencjalnych i innych wszelakich:P.

11
Cały czas nad tym pracuję, żeby można było, daj mi trochę czasuWeneda pisze:Można Cię gdzieś usłyszeć vel zobaczyć, tzn działasz sobie w zespole?

PerkusjaIlma pisze:Rozumiem, że elektryczna?

Ta specjalizacja też mnie interesuje, ale jednak myślę, że na niej się nie skończy:).Weneda pisze:...psychiatrii i do dziś wydaje mi się to interesujące