Przedstawienie czas zacząć

1
Witam wszystkich.

Regulamin jest nieubłagany, więc przedstawiam się, koledzy.

Rocznik 90', student, wanna-be muzyk, wanna-be pisarz, wanna-be lekarz. Mam nadzieję konkretnie spędzić tutaj czas, wstawiając od czasu do czasu coś swojego.

Witam jeszcze raz serdecznie:).

2
Miło poznać, zapraszamy :) Plus za regulamin :P

[ Dodano: Pon 16 Cze, 2014 ]
Hmm, ale generalnie post jednozdjęciowy jest podobny do postu jednowyrazowego ;)
dopisz proszę coś o wierszu, ok?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

3
Już poprawione, coś z serwisem obrazkowym poszwankowało, więc umieszczam po prostu...literki;). Dzięki za gorące przywitanie;p.

BTW: Tylko mi momentami to forum okruutnie! muli?;)

4
Nomada pisze:BTW: Tylko mi momentami to forum okruutnie! muli?;)
Ciężar gatunkowy poruszanych tu zagadnień sprawia, że serwer musi się czasami zastanowić ;-)

Witaj w klubie!
Nomada pisze:Rocznik 90', student, wanna-be muzyk, wanna-be pisarz, wanna-be lekarz.
Oryginalne zestawienie - ciekawe, co weźmie górę? ;-)
Pozdrawiam
Maciej Ślużyński
Wydawnictwo Sumptibus
Oficyna wydawnicza RW2010

5
MaciejŚlużyński pisze: Nomada napisał/a:
Rocznik 90', student, wanna-be muzyk, wanna-be pisarz, wanna-be lekarz.

Oryginalne zestawienie - ciekawe, co weźmie górę?

A tak szczerze mówiąc to cały czas zadaję sobie to samo pytanie;).

6
MaciejŚlużyński pisze:
Nomada pisze:BTW: Tylko mi momentami to forum okruutnie! muli?;)
Ciężar gatunkowy poruszanych tu zagadnień sprawia, że serwer musi się czasami zastanowić ;-)

Witaj w klubie!
Nomada pisze:Rocznik 90', student, wanna-be muzyk, wanna-be pisarz, wanna-be lekarz.
Oryginalne zestawienie - ciekawe, co weźmie górę? ;-)
Wszystkie trzy opcje też wchodzą w grę :D
Jedno drugiego nie wyklucza
Kuba Sienkiewicz Drugi ????

Witamy :)

7
Witajże, mamy rozumieć, że zgłębiasz tajniki studiów medycznych? Jaka specjalizacja Cię interesuje? (: A określenie wanna-be muzyk sugeruje może, że na czymś grasz? <docieka rzeczy oczywistych, wybacz> Ogólnie rzecz ujmując, godne połączenie <;

8
Hehe, no zgłębiam, można tak powiedzieć;). Specjalizacja? Obecnie anestezjologia, natomiast to mi się pewnie jeszcze zmieni z 325235235454325...razy, tak na oko ;D . Tak, gram na gitarze, perkusji i śpiewam, więc jestem od wszystkiego czyli do... :mrgreen: . Połączenie może i godne, ale w tym samym stopniu co godne, to i przysparzające problemów egzystencjalnych i innych wszelakich:P.

9
To za samo zgłębianie zasługujesz na szacunek, a jakże (; Swego, nie tak odległego czasu myślałam o medycynie pod względem psychiatrii i do dziś wydaje mi się to interesujące. Gitara, perkusja i wokal, lubisz kompilacje :P Można Cię gdzieś usłyszeć vel zobaczyć, tzn działasz sobie w zespole?

10
Nomada pisze:Tak, gram na gitarze, perkusji i śpiewam, więc jestem od wszystkiego czyli do... :mrgreen: .
Rozumiem, że elektryczna?
"The test of a first-rate intelligence is the ability to hold two opposed ideas in mind at the same time and still retain the ability to function" F.S.Fitzgerald

11
Weneda pisze:Można Cię gdzieś usłyszeć vel zobaczyć, tzn działasz sobie w zespole?
Cały czas nad tym pracuję, żeby można było, daj mi trochę czasu :P .
Ilma pisze:Rozumiem, że elektryczna?
Perkusja :mrgreen: ? Ok, troll-mode: off. Bardzo lubię klasyczną, szczerze mówiąc, i zazwyczaj nią się posługiwałem w miarę możliwości, natomiast jej funkcjonalność uległa dezintegracji, stąd też obecnie faktycznie elektryczna/elektro-akustyczna:).
Weneda pisze:...psychiatrii i do dziś wydaje mi się to interesujące
Ta specjalizacja też mnie interesuje, ale jednak myślę, że na niej się nie skończy:).

12
Ależ nie poganiam :D
W sumie to Ci się chwali, że się nie ograniczasz też masz wrażenie, że to głupio zabrzmiało?, po co dusić się w schematach, da Vinci approves :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”