Dzień dobry ludziki kochane.
1Witam wszystkich bywalców forum. Nazywam się Sylwia Niemczyk. Mam na swoim koncie jedną książkę drukowaną '' Powołany do życia'', historię miłosną z elementami magii. Później przerobiono ją również na ebooka. Poza tym napisałam jeszcze dwie elektroniczne książki; ''Naszyjnik z łez'' to książka o wielkiej miłości dwojga rozdzielonych przez los ludzi. Można w niej znaleźć elementy fantastyki, ale i wątek kryminalny. Spodobała się na tyle, że czytano ją w internetowym radio Euzin, trzecia moja publikacja elektroniczna została napisana na życzenie słuchaczy, i prezenterki tegoż radia.
Są to krótkie formy literackie ''Opowieści o uczuciach'' opisuję w nich świat ludzkich wyborów. Niestety nie doczekały się one czytania w eterze, ponieważ radio Euzin zlikwidowano. ;( Motywem przewodnim moich książek jest miłość. Co do mojej skromnej osoby to do niedawna mieszkałam w samym centrum Poznania, pracowałam na etacie, i pisywałam tylko w wolnych chwilach. Marzyłam o innym życiu, więc dwa miesiące temu porzuciłam żywot '' miejskiego szczura'', i radykalnie zmieniłam swoje życie. Osiedliłam się w miejscu, gdzie diabeł mówi dobranoc. Mieszkam w maleńkiej, malowniczej wsi na Zamojszczyźnie. Jest tutaj tutaj tak pięknie, że mam nadzieję weny twórczej mi nie zabraknie. :wink: Pozdrawiam wszystkich serdecznie, i życzę lekkiego pióra. :piwo: [/list]

Pisanie to moje powietrze.