tik!
Proszę zwracać się do mnie per "Dagny" lub "Kira" :wink:
Piszę od 12 roku życia, obecnie mam lat 14.
Nie mam ugruntowanego stylu, często piszę prace kilkakrotnie na nowo, jednak sądzę, że mam duże możliwości.
Pracuję w redakcji czasopisma internetowego "Ego" (http://www.ego.wot.pl), obecnie moim priorytetem jest wyeliminowanie wszelkich górnolotnych przymiotników i uzyskanie przyjemnego związku treści z formą.
Czasem piszę na blogu;
http://www.atlaszbuntowany.blogspot.com/
Jednak nie daję z siebie wszystkiego, jest to dziennik skierowany głównie na moich obiektywistycznych przyjaciół i ew. zainteresowane otoczenie :wink:
Jak sam pseudonim wskazuje - w życiu kieruję się filozofią obiektywizmu, której twórczynią jest Ayn Rand, autorka powieści "Atlas Zbuntowany", "źródło", "Hymn" czy "Cnota egoizmu".
Nie chcę pisać dla czytelników, a chcę mieć czytelników by móc pisać.
Re: A teraz będzie tik i mam 10 zdań żeby si&
4że co?tik!
tak, to dobrze. hmmmm...mam duże możliwości.
jessusNie chcę pisać dla czytelników, a chcę mieć czytelników by móc pisać.
eeee, no... niech będzie. WITAJ!

5
14 letni egoista?
Za moich czasów dzieci miały więcej szacunku do innych, i nie myślały. Tak dużo. To miałem na myśli. Nic innego.
Miło poznać. [Podaje rękę, w której mieści się całe Twoje przedramię]
Witaj na Forum, gdzie nie dyskryminujemy młodszych użytkowników, i zapraszamy do pia... Do Weryfikatorium. Pamiętaj - wiek nic nie znaczy! Nigdy nie daj sobie wmówić, że musisz się jeszcze duuużo nauczyć, żeby dorównać innym... Hej, gdzie się podziałeś? [Schyla się] A, tutaj.
Od dzisiaj będziesz Młody, okej?
A tak serio - czekam z niecierpliwością na Twoje teksty. Witaj w Dusicielatorium.
Nine
Ps: Co te inertety robio z młodymi ludźmi, pani zobaczy - zamiast siem uczyć oni tera jakieś puglundy majom. [Smark]
Za moich czasów dzieci miały więcej szacunku do innych, i nie myślały. Tak dużo. To miałem na myśli. Nic innego.
Miło poznać. [Podaje rękę, w której mieści się całe Twoje przedramię]
Witaj na Forum, gdzie nie dyskryminujemy młodszych użytkowników, i zapraszamy do pia... Do Weryfikatorium. Pamiętaj - wiek nic nie znaczy! Nigdy nie daj sobie wmówić, że musisz się jeszcze duuużo nauczyć, żeby dorównać innym... Hej, gdzie się podziałeś? [Schyla się] A, tutaj.
Od dzisiaj będziesz Młody, okej?
A tak serio - czekam z niecierpliwością na Twoje teksty. Witaj w Dusicielatorium.
Nine
Ps: Co te inertety robio z młodymi ludźmi, pani zobaczy - zamiast siem uczyć oni tera jakieś puglundy majom. [Smark]
6
Joł, ziomalka <odchyla z gracją palec, podnosząc miśnieńską porcelanę do ust>
Patren zawsze mówi, że narkotyki są złe, więc wiesz...
Dzięki, Nine, naprawdę, dzięki. A, so tam - Ty się musisz schylać, ja się muszę wgapiać w górę. 1:1.
Pozdro.
Patren zawsze mówi, że narkotyki są złe, więc wiesz...
Dzięki, Nine, naprawdę, dzięki. A, so tam - Ty się musisz schylać, ja się muszę wgapiać w górę. 1:1.
Pozdro.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".
Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.
"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".
Damon Albarn
Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.
"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".
Damon Albarn
7
Bardzo swojsko, bardzo bardzo
teraz rozumiem dlaczego wszyscy muszą się przedstawić
albo oberwiesz łopatą albo spłynie wazelina ...wybór należy do Ciebie
:wink:
Oho! Dzieci nadal myślą niewiele. Czasem się tylko taka Dagny wyrodzi z dynastii i masz...
Dodane po 2 minutach:
Acha...średnio dziennie łapię 800 piłek tenisowych ,
a w dłoni mieszczę piłkę do koszykówki
:wink:
teraz rozumiem dlaczego wszyscy muszą się przedstawić
albo oberwiesz łopatą albo spłynie wazelina ...wybór należy do Ciebie

Oho! Dzieci nadal myślą niewiele. Czasem się tylko taka Dagny wyrodzi z dynastii i masz...
Dodane po 2 minutach:
Acha...średnio dziennie łapię 800 piłek tenisowych ,
a w dłoni mieszczę piłkę do koszykówki

"I swear, by my life and my love of it that I will never live for the sake of another man nor ask him to live for mine."
"Atlas Shrugged" Ayn Rand.
"Atlas Shrugged" Ayn Rand.
8
łopatą to oberwiesz, jak się okaże, że nie wiesz, kim jest Wielki Cthulhu:P Ale to nie z braku sympatii, po prostu Cthulhu musi coś jeść... Ale nie mów huginnowi, że się wypaplałam:P
Witamy, witamy, w końcu ktoś nie twierdzi, że jego prace są beznadziejnymi wypocinami;)
Nine, ja mam lat prawie 21, a i tak muszę na większość osób patrzeć mocno zadzierając głowę. Wiek o niczym nie świadczy:P
Pozdrawiam
kognitywna
Witamy, witamy, w końcu ktoś nie twierdzi, że jego prace są beznadziejnymi wypocinami;)
Nine, ja mam lat prawie 21, a i tak muszę na większość osób patrzeć mocno zadzierając głowę. Wiek o niczym nie świadczy:P
Pozdrawiam
kognitywna