1
Kiedyś logując sie na stronie tematy nie przeczytane miałam jak na dłoni. Teraz muszę je szukac - bowiem wszystkie ikonki są wyblakłe, lub jak naprzykład "wydawnictwa" pogrubione - pomimo że już kilkakrotnie wybierałam opcje - wszystkie tematy przeczytane. I wtedy mam wrażenie, że pojawił się tam nowy temat - co jednak tak nie jest. Czy to tylko ja, czy u kogoś też tak jest?

[ Dodano: Pią 18 Lip, 2014 ]
Dajcie jakieś oznaczenie nie przeczytanych tematów na stronie głównej -
I wreszcie uatrakcyjnijcie stronę- coraz mniej ją odwiedza, coraz mniej dyskusji - jak tak dalej pójdzie zostaną tylko jednostki.
I nadal sądzicie, że 30 dniowuy okres kwarantany dla nowych to był dobry pomysł?
Miało to być ze względu na nawał pracy weryfikatorów - a od dłuższego czasu tylko jeden z nich naprawdę pracuje i jemu zawdzięczamy, że nie odeszło jeszcze więcej autorów, chociaż przy tekstach nie widać by nazwiska autorów za często sie powtarzały - a na innych stronach literackich i owszem - chwalą się swoją twórczością częsciej niż tu.
Może ktoś wreszcie poważniej przemyśli problem?
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

2
gebilis pisze:Miało to być ze względu na nawał pracy weryfikatorów - a od dłuższego czasu tylko jeden z nich naprawdę pracuje i jemu zawdzięczamy, że nie odeszło jeszcze więcej autorów [...]
Może ktoś wreszcie poważniej przemyśli problem?
Dużo w tym racji. Gorgiasz robi niesamowitą robotę przy weryfkach, wszyscy to widzą, doceniają.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

3
Natasza ale to nie Gorgiasz jest problemem :) ale raczej podejście/a raczej jego brak do uatrakcyjnienia strony.

4
jak to widzisz? to:
gebilis pisze:podejście/a raczej jego brak do uatrakcyjnienia strony.
aha - Gorgiasz jest skarbem, nie problemem!
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

5
problemem nie są weryfikatorzy, bo to odkąd pamiętam, to martwa grupa.

problemem jest to, że ludzie nie rozumieją zasady wzajemności i co jakiś czas wpada patafian i pisze, że jest zdenerwowany, bo nikt go nie komentuje, albo wprost domagają się weryfikacji i jeszcze są oburzeni, że nikt nie weryfikuje ich cudnej twórczości. Sami jednak poza postami w dziale powitań, dwoma przypadkowymi pyskówkami i paroma wrzuconymi sucharami, nie wnoszą nic do życia forum, więc pożytek z nich żaden.

niestety nie da się tego naprawić metodami administracyjnymi, albowiem pewne rzeczy wynosi się z domu

6
Smoke pisze:problemem nie są weryfikatorzy, bo to odkąd pamiętam, to martwa grupa.
nieładnie!
Klasa weryfikatorów jest wartością Wery, jest jego duchem i takich Wery ma - weryfikatorów obdarzanych szacunkiem.

7
Nat, martwa w sensie ilościowym, nie jakościowym. Semantyka!
(połowa loguje się raz w miesiącu, połowa weryfikuje raz w miesiącu, a trzecia(!) połowa coś tam robi i ratuje okręt przed zaryciem w dno)

8
Aha - i przesadzasz (generalizujesz)
Bo nie znasz się na żeglowaniu :P
Jesteśmy (Wery jest) na pełnym morzu. Nie ma dna, są czasami stromy :)

9
a właśnie że się znam na morzu (widziałem wszystkie odcinki Słonecznego patrolu) :D
poza tym druga poruszona przeze mnie kwestia ważniejszą jest

10
Chyba warto dla tego problemu wydzielić osobny temat :-) ja się na przykład zdziwiłem czemu taki ruch w temacie dla ludzi, którzy mają problemy ze wzrokiem i aż zajrzałem :-P a tu proszę.

Co do stronki nadal podtrzymuję swoje zobowiązanie do pomocy przy niej.
[img]http://i72.photobucket.com/albums/i182/ThePetro/promobar_zps2b9a5402.png[/img]
(...) Dla Historii liczy się tylko wielki cel, przymyka oczy na środki, które doprowadziły do niego. Wywyższa zwycięzców, gardzi pokonanymi. - Zbigniew Nienacki.

11
Natasza pisze:Aha - i przesadzasz (generalizujesz)
Bo nie znasz się na żeglowaniu :P
Jesteśmy (Wery jest) na pełnym morzu. Nie ma dna, są czasami stromy :)
Tylko, że jak jakiegoś dnia zabraknie Gorgiasza to nawet i te osoby które wchodzą w dwa miejsca : "przedstaw sie" i " tu wrzuć" znikną i te morze zmieni się w kałużę.

12
gebilis, co proponujesz? Jakie środki zaradcze?

13
gebilis, co proponujesz? Jakie środki zaradcze?
Szeroko rozreklamujcie W(t), niech stanie się sławny na całą sieć, a jedyną szansą, żeby się w nim znaleźć jako Aućtor będzie publikacja w Tuwrzuciu! (muahahahahaha)
Kiedyś logując sie na stronie tematy nie przeczytane miałam jak na dłoni. Teraz muszę je szukac - bowiem wszystkie ikonki są wyblakłe, lub jak naprzykład "wydawnictwa" pogrubione - pomimo że już kilkakrotnie wybierałam opcje - wszystkie tematy przeczytane. I wtedy mam wrażenie, że pojawił się tam nowy temat - co jednak tak nie jest. Czy to tylko ja, czy u kogoś też tak jest?
Może ja też jestem ślepa, może to kwestia pracowania na minimalnym kontraście, ale jakieś wyraźniejsze rozróżnienie przeczytane/nieprzeczytane mnie również by ucieszyło.
jestem zabawna i mam pieski

14
Natasza pisze:gebilis, co proponujesz? Jakie środki zaradcze?
Natasza, czy tylko ja na tym forum bywam?

15
gebilis, Twoja panika urocza jest :)
Gorgiasz ledwie od pół roku przejawia większą aktywność, forum istnieje od siedmiu lat i przeżyło wiele takich chwalebnych zrywów, a oczywistym jest, że prędzej czy później odpuści i on, lecz życie i stado nie znosi próżni i pojawi się ktoś nowy, albo starzy się zmobilizują

prawdziwy problem tkwi w pozycjonowaniu i jeśli prawdą jest, że wery spadło na trzecią stronę w gógl, to początek końca i lekarstwem na to jest ponowny powrót na czołówkę wyników
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”