Latest post of the previous page:
Ja bym zachęcała obu panów do załóżenia wątku "Moje boje" :wink: Na pewno cieszyłby się dużym zainteresowaniemAndrzej Pilipiuk pisze:Zresztą wydaje mi się ze Romek Pawlak mógłby opowiedzieć nam tu więcej

Latest post of the previous page:
Ja bym zachęcała obu panów do załóżenia wątku "Moje boje" :wink: Na pewno cieszyłby się dużym zainteresowaniemAndrzej Pilipiuk pisze:Zresztą wydaje mi się ze Romek Pawlak mógłby opowiedzieć nam tu więcej
tego typu inf mozna znaleźć w wątkach autorskich.Kamiko pisze:Ja bym zachęcała obu panów do załóżenia wątku "Moje boje" :wink: Na pewno cieszyłby się dużym zainteresowaniemAndrzej Pilipiuk pisze:Zresztą wydaje mi się ze Romek Pawlak mógłby opowiedzieć nam tu więcej
że niby You will be assimilated. Resistance is futile?Romek Pawlak pisze:Borg was przyłączy.
Przyłączam się do Macieja. Jeżeli to nie jest super tajemnica, to myslę, że wzbogaciłoby wątek przytoczenie przynajmniej szerszych fragmentów naznaczonych ową redakcją, bo tak to wiemy tylko, że zostałaś pokrzywdzona i właściwie na tym dyskusja się kończy. Gdybyś wrzuciła fragmenty myslę, że więcej by się rozjaśniło i intencje redaktora stałyby się bardziej klarowne i możnaby zastanowić się, czy w ogóle jest sens dyskutować z owym redaktorem, czy też została odstawiona kompletna maniana.MaciejŚlużyński pisze:
A ja bym chętnie zobaczył jednak ten tekst, zarówno w wersji ze wszystkimi poprawkami redaktora, jak i z tymi zaakceptowanymi przez autora...
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”