Latest post of the previous page:
Gratki Zoee
Jakiś tydzień temu polecałem gorąco na SB Twój tekst "Trzy do dwóch dla Nowogóry" (Fantastyka Wydanie Specjalne).szopen pisze:Właściwie to już było dawno, ale jakis taki zdołowany jestem dzisiaj, więc poczułem wewnętrzną potrzebę się pochwalenia...
Struny umarłych, http://esensja.stopklatka.pl/tworczosc/ ... l?id=17397 (jak w bbcode wstawić link?)
Zabójca przedsmoków, QFant 19
Oba pod pseudonimem Radomir Darmiła.
Ja z kolei przeczytałam ten tekst, w związku z tym, że mój gościł obok i bardzo mi się podobał. Pomysłowe zagranie z utartym motywem. :wink:Zabójca przedsmoków, QFant 19
a tak przy okazji zastanawiałem się, czy jedna z autorek piszących właśnie w QFant19 to nie była moja studentka abyCerro pisze:Ja z kolei przeczytałam ten tekst, w związku z tym, że mój gościł obok i bardzo mi się podobał. Pomysłowe zagranie z utartym motywem. :wink:Zabójca przedsmoków, QFant 19
Przy okazji pogratuluję publikacji w FWS, coby nie nabijać postów niepotrzebnie.
Nigdy w życiu nie byłam w Poznaniu, śpię spokojnie.a tak przy okazji zastanawiałem się, czy jedna z autorek piszących właśnie w QFant19 to nie była moja studentka aby
Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”