Latest post of the previous page:
Aktualizacja: napisanych dzisiaj 1765 słów dokładnie, co daje normę na dzisiaj, wyrobioną normę na niedzielę razem z wczorajszą nadwyżką oraz jeszcze 51 słów ponad zaplanowaną wielkość.18
W gruncie rzeczy, to jest coś dla dzieciaków, co można znaleźć w większości sklepów z zabawkami lub artykułami papierniczymi (teraz chyba nawet jest w Biedronce), ale w dużym skrócie to zbiór zadań na każdy dzień tygodnia, za wykonanie dostaje się naklejki/magnesy i co tydzień zbiera za nie nagrodę. Taka metoda bardziej kija niż marchewki ale w większości przypadków działa, u mnie teżMatMot pisze:Tablica motywacyjna?

Wszystkie pytania bez odpowiedzi znam
I wszystkie pytania te, na które każda odpowiedź jest zła
19
Aktualizacja: 1000 słów napisane zostało z trudem bo znalazłam ciekawe i rozpraszające zajęcie jakim jest sklejanie papierowych modeli, jednak mimo to wyrobiłam nadwyżkę 213 słów. Zawsze jest na zapas!
Owoce pracy dzisiejszego dnia:

Owoce pracy dzisiejszego dnia:

23
Niestety nie, ale jest świetnastrona z szablonami, z której pochodzi Wall-E. Tardis jest akurat z oficjalnej strony Doctora Who.MatMot pisze:Modele wyjątkowo fajne. Czy Tardis ma w zestawie papierowego Doktora?
25
Jak materiały z tej strony się skończą, przy odrobinie cierpliwości można znaleźć kolejne wpisując w Google hasło paper toy. I nawet jeśli pisze, że klej nie jest potrzebny, zalecam go użyć w niektórych miejscach, oszczędzi to czasu i nerwów. ;DMatMot pisze:Mam wycinanki
Uwaga, to uzależnia i skutecznie odgania od pisania.

28
Nowy tydzień, nowy licznik, nowe cele.
W tym tygodniu zaplanowanych jest 750 słów dziennie. Po poniedziałku mam 18 słów nadwyżki, intensywnie pracuję też na innymi zadaniami. Byłby postęp, gdyby nie cały akapit umieszczony w folderze "Do wykorzystania". Cóż, trzeba iść dalej. Może kiedyś faktycznie go wykorzystam.
W tym tygodniu zaplanowanych jest 750 słów dziennie. Po poniedziałku mam 18 słów nadwyżki, intensywnie pracuję też na innymi zadaniami. Byłby postęp, gdyby nie cały akapit umieszczony w folderze "Do wykorzystania". Cóż, trzeba iść dalej. Może kiedyś faktycznie go wykorzystam.
29
Podsumowanie tygodnia:
Środa: 205 + 545
Czwartek: 244 + 506
Piątek: 750 + nadwyżka
Sobota: 750 + nadwyżka
Niedziela: 750 + nadwyżka
Całość: 5431
Co prawda środa i czwartek wypadły słabo, ale załatwiła to miła nadwyżka na weekendzie. I wciąż zostało 181 słów, sukces! ;D
Środa: 205 + 545
Czwartek: 244 + 506
Piątek: 750 + nadwyżka
Sobota: 750 + nadwyżka
Niedziela: 750 + nadwyżka
Całość: 5431
Co prawda środa i czwartek wypadły słabo, ale załatwiła to miła nadwyżka na weekendzie. I wciąż zostało 181 słów, sukces! ;D