121

Latest post of the previous page:

Dobrze się zapowiada, przeczytalłem opis i zaświeciła mi się lampka, że to moze być coś super, będę wypatrywać ;)
Super! O to chodziło. :)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

122
Patren, rozumiem, że "Piotrek" to tak naprawdę zakamuflowany Blooregard, a wpadł, a jakże by inaczej, prosto do Domu Pani Foster; ukochana kobieta to Franka, a ratuje ją z rąk oszalałego, z powodu nadmiaru cukru, Maksa?

Wiedziałem! Ha!

A tak bardziej poważnie - olbrzymie gratulację i olbrzymi szacunek za upór w dążeniu do wymarzonego celu!
Miało nic nie być, ale może podziała na panel Avatara? *hopefully* Podziałało! Wdzięczny, pozostawiam : )

123
Patren, rozumiem, że "Piotrek" to tak naprawdę zakamuflowany Blooregard, a wpadł, a jakże by inaczej, prosto do Domu Pani Foster; ukochana kobieta to Franka, a ratuje ją z rąk oszalałego, z powodu nadmiaru cukru, Maksa?

Wiedziałem! Ha!
Kurczę, mogłeś już to na privie napisać i nie psuć innym zabawy z odkrywania książki. ;/ Dzięki wielkie. Naprawdę prawdziwy z Ciebie Blooregard...
A tak bardziej poważnie - olbrzymie gratulację i olbrzymi szacunek za upór w dążeniu do wymarzonego celu!
Dziękuję bardzo, bardzo mi miło. :) To nawet nie tyle wymarzony, co jedyny możliwy.

126
To tylko kwestia czasu ;)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

131
Będę trzymał to słowo kurczowo w szponach. :twisted:

I dziękuję serdecznie. ;) Bardzo mi miło.

133
Ale jak mi wpadnie w łapki, porównam, czy opis za słaby, czy za dobry :)
Nie omieszkaj, proszę, dać mi znać! :)

134
Patren!!! :D Gratulacje. Witaj w piekle :)
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

135
Łasicu!!!! Jak zawsze dobrze Cię czytać. :) Takie rozrzewnienie mnie zawsze dopada. Dziękuję! Mam nadzieję, że się zadomowię w tym piekle.

136
Gdyby Jarek nie napisał na fejsie, że tu świętowanie, to pewnie nawet bym nie zajrzała... Znajomych awatarków ze świecą szukać. Przeczytam! Jak tu nie przeczytać?! :)
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”