1126

Latest post of the previous page:

Monivrian pisze:I po co się zgłaszacie, skoro i tak się ten pojedynek nie pojawi na forum. Tak samo jak mój i Godhada...
Moni przepraszam Cię w imieniu organizatorów za sytuację. Piszę na PW.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

1127
Razem z reaperem456 zgłaszamy się do pojedynku, szczegóły uzgodniliśmy ze sobą na privie.

Bitwa na temat wybrany spośród przeznaczonych na ten cel: Nie bój się deszczu.

Pozostawiam prośbę do moderatorów o założenie wątku i wyznaczenie terminu nadsyłania prac.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

1128
Proszę bardzo.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

1129
Romek Pawlak : W kamień wchodzę (wiem, że Herbert), ale w psie tematy jeszcze chętniej, bo Miłek mi będzie podpowiadać, a na sześć łap, jed ogon i jedną kość ogonową pisze się lepiej :)

Takie zdanie padło w SB apropos wyzwania rzuconego przez Thuga.
I inne osoby też się zadeklarowały.

Więc ja uprzejmie proszę o potwierdzenie udziału i dookreślenie zasad.
gosia

Obrazek

1135
Z bliżej nieważnych powodów, muszę zrezygnować. Na co najmniej dwa najbliższe tygodnie będę poza zasięgiem i wszelkim werykontaktem.

Miłej zabawy.
Może później pojedynek z Romkiem zdołam zrobić, nawet jeśli miałby być na śmierć i życie.
-Może jak będę dużym chłopcem, ludzie będą mnie prosić o pomoc.
-Albo żebyś się przesunął.

1137
Thug, Romek Pawlak: I jak będziecie gotowi- to ogłoście to głośno = bo ja to muszę zobaczyć/przeczytac!
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

1138
Proszę o przesunięcie terminu - ja NIE WYROBIĘ.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

1140
Romek Pawlak pisze:O, ja jestem za, bo tydzień miałem ciężki, a gdyby przesunąć o tydzień, to ja na pewno swój tekst też skończę
Natasza pisze:Proszę o przesunięcie terminu - ja NIE WYROBIĘ.
Jesteście boscy - angina. ;_;
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

1141
Oczekuję na kolejne aromaty! PISZECIE?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

Wróć do „Bitwy literackie”