226

Latest post of the previous page:

no tez wole chyba deszcz... hm, albo co tam, na ryzyko ide i pierwsze biore, z ta zaba :P
Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.

228
Dogadać się musicie. Wybierz teraz jeden temat, wiedźmin napisze czy się zgadza i będzie ok. Chyba, że jednak mu nie podpasuje, to będziemy proponować dalej (oczywiście nie w nieskończoność, ale jednak)

229
Ok, jeśli o mnie chodzi to wybieram jednak - o jedną żabę za dużo :)

wiedzmin, no powiedz, że się zgadzasz :D

Termin - może za 2 tygodnie - tj. 5 grudnia

230
NO wporzo, zaba moze byc :D termin 2 tyg tez wporzo tylko moze 4 grudnia bo od 5 matury mam probne to tak zeby na luzie bylo
Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.

231
:D Tak więc termin to 4 grudnia (gdyby się nie udało Wam napisać, możecie śmiało poprosić o przesunięcie terminu, tylko się odezwać, a nie znikać na kilka miesięcy)

Gotowe prace proszę nadsyłać jako prywatną wiadomość do moderatora holka, nie do mnie (bo ja też chcę później oceniać XD)

232
do holka, albo do mnie - mi może uda się nie oceniać ;)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

234
ooo, a ja juz napisalem....

235
Gdyby był ktoś chętny, to może i ja spróbuję. :)

Znaczy wyzywam.

(Tak się zastanawiam, czy nie jakiegoś tekstu motywacyjnego nie 'walnąć'. Ale nie... ;))

Fajnie jakby się udało szybko coś zorganizować, bo później mogę mieć krucho z czasem.

Dodane po 15 minutach:

a tak... teraz zajrzałem do regulaminu.

<jużmnietuniema>

236
jak tylko sie skonczy aktualna bitwa (o ile sie skonczy) to ja znow bardzo chetnie :D

237
O, a ja widzę, że kolega się rejestrował w tym samym czasie co ja/ Poza tym minęło już 30 dni, to mam nadzieję można. ;)

Jeśli skończyłeś pisanie tekstu do tej bitwy, to można by już nową rozpocząć?

W każdym razie jeśli ktoś byłby chętny, moja propozycja aktualna jest do jutra wieczora.

239
ja chce :D

241
o nie nie tylko nie ten temat, chce cos calkiem nowego :P

Wróć do „Bitwy literackie”