136

Latest post of the previous page:

Gdyby Jarek nie napisał na fejsie, że tu świętowanie, to pewnie nawet bym nie zajrzała... Znajomych awatarków ze świecą szukać. Przeczytam! Jak tu nie przeczytać?! :)
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

137
Przeczytam!
Byłoby super! :) Daj potem znać, co o tym sądzisz. LAJKUJCIE, SUBSKRYBUJCIE, KOMENTUJCIE.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

140
W sierpniowym „Widoku”, który można było dostać na POLCONIE, ukazało się moje opowiadanie „Dzisiaj żyjem, jutro gnijem”. Kto nie czytał, może przeczytać także tu:

http://edwardhorsztynski.blog.pl/2013/0 ... ro-gnijem/

Zapraszam!
Nie wierzę i nigdy nie uwierzę w żadne utopie, ale za to wierzę we wszelkie możliwe antyutopie.

http://edwardhorsztynski.blog.pl/

https://www.facebook.com/pages/Edward-H ... 81?fref=ts

141
Czołem, ludzie,

chciałem tylko powiedzieć, że w związku z rychłą premierą założyłem sobie fanpejdża i serdecznie Was na niego zapraszam. Będę tam wrzucał materiały promocyjne i wszelkie inne rzeczy związane z książką. Możecie się też spodziewać wielu lepszych i gorszych żartów, wnikliwych opinii na temat lajfstajlu, refleksji na tematy najmniejsze. A jeśli ktoś polubi teraz, a po przeczytaniu powieści będzie zdegustowany, oferuję w ramach rekompensaty chupa-chupsa. Także warto.

143
Andrzej Pilipiuk pisze:Jutro premiera "zaginionej".
Czyli chyba 29 książka wydana pod nazwiskiem...

wow :) gratulacje!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

144
Jutro premiera "zaginionej".
Czyli chyba 29 książka wydana pod nazwiskiem...
Najssssss... :)

148
Andrzej Pilipiuk pisze:tempo trzeba zwiększyć...
Nasze na pewno. Ty po wydaniu każdej kolejnej powinieneś wyjeżdżać na długie wakacje :D

149
anowi pisze:
Nasze na pewno. Ty po wydaniu każdej kolejnej powinieneś wyjeżdżać na długie wakacje :D
Najlepiej do Maroka, lub (w opcji dla nie lubiących tamtejszej ludności) do Skandynawii.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

150
Ty nie bądź taki Pstrowski, bo jemu się zmarło po niespełna trzech latach przekraczania norm, co rozłożyło kompletnie socjalistyczne współzawodnictwo pracy w Polsce :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

151
dzieje mojej rodziny to na przestrzeni ostatnich 250 lat co najmniej kilka prób stawania na nogi po klęskach totalnych. Burze dziejowe odbierały nam zazwyczaj wszystko albo niemal wszystko.

Pech sprawił że po okresie komuny po raz kolejny dobijamy się swego niemal od zera. Bez ziemi, bez słoików carskich rubli, bez nieruchomości, bez znajomości. Tylko pracą rąk własnych i uczciwym pomyślunkiem.

Wymyśliłem drogę dającą szanse na sukces. Z żelazną konsekwencją od ćwierćwiecza realizuję plany. Mam swoje 5 minut i nie odpuszczę.

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”