Zapraszam wszystkich do zapoznania się z wpisem na temat mojej nie-szanownej osoby
http://proposterus.com/a111/LUIZA-DOBRZ ... Fora-.html
Nie jest to z mojej strony próba autopromocji, bo:
1. Nie udzieliłam autoryzacji na ten wpis
2. Już po samych błędach stylistycznych i gramatycznych można poznać, że wszystko na tym portalu pisze osoba związana z podobno zawieszonym wydawnictwem EVANART
3. Zostałam opisana jako mąciwoda i plotkara, co jest krzywdzące, bo owszem, bywam tym pierwszym, ale nigdy tym drugim. Oczywiście nie mam zamiaru straszyć sądem za tę opinię, takie działania zostawiam wiadomo komu, ale czuję się w prawie zaprotestować.
4. Autor/ka wpisu wyraźnie nie odróżnia Star Wars od Star Treka, co w świecie fandomowym może być przyczyną różnych przykrości do staropolskiego mordobicia włącznie. To oczywiście był żart, bo przynajmniej w Polsce za to nie biją, ale na przykład już w Niemczech fan Star Treka, poczytany za starwarsowca, może zareagować ręcznie i nikogo to nie zdziwi. Ja jestem fanką STAR TREKA.
5. Ciekawostką w tym wszystkim jest to, że firma EVANART zerwała ze mną umowę, ale moją książką rozporządza sobie dalej, za co ja grosza nie widzę.
To tyle z mojej strony. Dziękuję za uwagę
Portal PRO POSTERUS - nowa odsłona EVANART?
1Nie mówię, żem jest geniusz, lecz i nie dupa
Też bym napisał "Dziady", gdybym się uparł...
K.I.Gałczyński
Pisarz jest pisarzem, ponieważ pisze. Bynajmniej nie dlatego, że ma legitymację
Michaił Bułhakow
Też bym napisał "Dziady", gdybym się uparł...
K.I.Gałczyński
Pisarz jest pisarzem, ponieważ pisze. Bynajmniej nie dlatego, że ma legitymację
Michaił Bułhakow