Latest post of the previous page:
Ale Andrzej pisał o czymś zupełnie innym
Inna sprawa, że pierwszy post na forum i już tak mocno zaangażowany w dyskusję o trzeciorzędnym wydawnictwie? Wypadałoby chociaż się przywitać

Latest post of the previous page:
Ale Andrzej pisał o czymś zupełnie innym

aczkolwiek po rozpoznaniu, oczekujesz wpisu powitalnego "Cześć, jestem Jadźka, piszę od stu lat, zgubiłam słownik ortograficzny, ale kolega mówi, że na prowadzenie wydawnictwa język i tak mam dobry"?
 aczkolwiek po rozpoznaniu, oczekujesz wpisu powitalnego "Cześć, jestem Jadźka, piszę od stu lat, zgubiłam słownik ortograficzny, ale kolega mówi, że na prowadzenie wydawnictwa język i tak mam dobry"? 

Ani Natasza, ani Majorette. Tylko czasem łatwo coś chlapnąć bez zastanowienia i kogoś ukłuć, nie mając nawet takiego zamiaru.
 Ani Natasza, ani Majorette. Tylko czasem łatwo coś chlapnąć bez zastanowienia i kogoś ukłuć, nie mając nawet takiego zamiaru.Oj tam oj tam, powie się szanownej połowicy, że jestem stara, brzydka, kostropata. Dużo się przy tym nie mykniem, bo do Miss Polonia, nawet takiej z brodą, mi dalekoAndrzej Pilipiuk pisze:oj moja żona potem strasznie wałkiem naparza...Eviva pisze:Specjalny całusek dla pana Andrzeja :wink: