76

Latest post of the previous page:

Anakolut, przeczytałem Twój tekst :) Spodobał mi się, nawet bardzo, zarówno pomysł, jak i realizacja :). Przedstawiłeś w interesujący sposób epizod z alternatywnej historii teologii (a przy okazji również z alternatywnej historii Polski). Wątek fabularny również jest ciekawy. Czegoś jednak zabrakło mi w zakończeniu. Ono jest dobre, czuję jednak "teologiczny niedosyt".
"Właściwie było to jedno z tych miejsc, które istnieją wyłącznie po to, żeby ktoś mógł z nich pochodzić." - T. Pratchett

Double-Edged (S)words

77
Marcin Dolecki pisze:czuję jednak "teologiczny niedosyt".
W Twoim przypadku bynajmniej mnie to nie dziwi - mniemam, że w dowolnej dyskusji, u postaw której leżałaby teologia/filozofia nie mógłbym się mierzyć nawet z Twoim małym palcem od nogi ;D
Tym bardziej cieszy mnie fakt, że tekst jednak Ci się spodobał - dzięki jeszcze raz :)
-- Paweł K.

To nie zabawa / Stara wiara / Niewdzięczność historii / Artysta

82
Marcin Dolecki pisze:padaPada, od ilu lat uprawiasz wspinaczkę? :)
zetknąłem się z tym w 2007 roku. potem miałem napady i przerwy. ;) regularnie się wspinam od ponad 2 lat.
od samych zdjęć mam zawroty głowy ;)
od patrzenia tak zawsze. w czasie wspinaczki raczej się ich nie miewa. nie ma czasu na patrzenie, walczy się o życie. ;)
Leniwiec Literacki
Hikikomori

83
Witam :)

Chciałam poinformować, że pomimo iż rzadko tu zaglądam, to ciągle działam ;) Będę wydawać swojego ebooka z wydawnictwem psychoskok, nie ma jednak jeszcze określonej daty wydania ebooka (na razie czekam aż go "dokończą" :)). Chciałabym jednak zachęcic do polubienia mojego profilu na facebooku ^_^ Opis mojej książki jest w dziale "Przedstaw się" ;)

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia :)

[ Dodano: Pon 27 Paź, 2014 ]
Hmm, albo i nie dałam opisu ;) Tak czy siak na facebooku wszytsko pisze :) Pozdrawiam ^_-

87
Zoee, wielkie gratulacje. Twój tekst czytałem z wielką przyjemnością.
Gratulacje również dla E. Horsztyńskiego :)
"Właściwie było to jedno z tych miejsc, które istnieją wyłącznie po to, żeby ktoś mógł z nich pochodzić." - T. Pratchett

Double-Edged (S)words

88
Gratulacje dla Was obydwojga.

Zoee pisze bardzo klimatycznie. Ostatnie zdanie opowiadania złapało mnie dosłownie za gardło :-).

Natomiast do E. Horsztyńskiego mam wielką prośbę - jeśli przypadkiem masz w swojej szufladzie lub gdzieś opublikowane opowiadania grozy w realiach Polski sarmackiej - oprócz "Dziś żyjem…", które czytałam - podeślij linka lub ujawnij się z opowiadaniem. Mam okropną ochotę na horror w klimatach szlachecko-kozackich :-)

91
Asenat pisze:
Natomiast do E. Horsztyńskiego mam wielką prośbę - jeśli przypadkiem masz w swojej szufladzie lub gdzieś opublikowane opowiadania grozy w realiach Polski sarmackiej - oprócz "Dziś żyjem…", które czytałam - podeślij linka lub ujawnij się z opowiadaniem. Mam okropną ochotę na horror w klimatach szlachecko-kozackich :-)
Przesłałem Ci na priv "Proklatą Trijcę" i "Krew nie woda", publikowane zarówno tu, jak i na blogu i w "Widoku".

Takich opowiadań mam więcej. Większość niestety niedokończona, ale wkrótce solidnie się za nie wezmę. Publikować ich póki co nigdzie nie zamierzam, bo czekam aż mi się zbiorek opowiadań uzbiera :cool:
Nie wierzę i nigdy nie uwierzę w żadne utopie, ale za to wierzę we wszelkie możliwe antyutopie.

http://edwardhorsztynski.blog.pl/

https://www.facebook.com/pages/Edward-H ... 81?fref=ts

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”