166

Latest post of the previous page:

Patren pisze:TO SIĘ JUŻ DZIEJE JUŻ SIĘ STAŁO DZIEJE SIĘ LUDZIE :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Obrazek

Naprawdę pomyślałem, że może masz na naźwisko Dostojewski... Temu i wydać się udało :twisted:

anowi pisze:Aleś Ty ładny :P
A no. Młoda dupcia, uroda ponadprzeciętnie optymalna. Nie to co ja, całe życie w masce przeciwgazowej...
Nie wierzę i nigdy nie uwierzę w żadne utopie, ale za to wierzę we wszelkie możliwe antyutopie.

http://edwardhorsztynski.blog.pl/

https://www.facebook.com/pages/Edward-H ... 81?fref=ts

167
A no. Młoda dupcia, uroda ponadprzeciętnie optymalna.
... Z braku odpowiedniego polskiego zwrotu: you creep me out. xD
Nie ma jeszcze na chomiku. :D
Sprawdź na Pirackiej Zatoce. :*

I jeszcze raz: dziękuję!
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

168
anowi pisze:Jeszcze raz powtórzę - przeczytam, bo jesteś ładny :P
Ja wolę brzydali, ale też przeczytam, bo tytuł brzmi zachęcająco. ;) Gratulacje, Patren.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

170
Będzie o sukcesie, ale nie z dziedziny literatury.

Jutro w warszawskim Kinie Iluzjon w ramach większego wydarzenia o nazwie Home Movie Day zostanie pokazany mój film pt. "Zapach kamienia". Pokaz odbędzie się o godz. 11:00.

Bardzo żałuję, że mnie tam nie będzie, ale zapraszam!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

171
dorapa, wspaniale! Gratulacje.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

172
Gratulacje :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

174
Wow! Gratulacje

*I nie zdążyliśmy z DNN Kamiennym. Nie wiedzieliśmy. A nasz Zapach kamienia naradził się dzięki dorapie i p. Natalii
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

175
Dziękuję za gratulacje.
"Zapach kamienia" to film o granitowym głazie i rzeźbiarce, Natalii Leykinie, która w sześć dni, podczas pleneru nieopodal mojej wsi uwolniła z niego człowieka. Podglądałam ją z kamerą, słuchałam, co mówi. Zmontowałam materiał. I teraz ten film można będzie obejrzeć w prawdziwym kinie. Jestem z siebie dumna. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

178
Gratulacje, Dorapo! :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

180
Może jak dorosnę, to będę taka ładna jak Patren i też położą mnie obok Fiodora... :P

Tymczasem moje opko poszło w informatorze na Elgaconie.

181
Asenat pisze:Może jak dorosnę, to będę taka ładna jak Patren i też położą mnie obok Fiodora... :P

Tymczasem moje opko poszło w informatorze na Elgaconie.
Gratulacje :)
Informator jest dostepny tutaj:
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”