Latest post of the previous page:
O kurczę, dziękuję. Naprawdę dziękuję, że to czytacie i że piszecie to, co piszecie - to najlepsze, co mogę otrzymać.
Niepokoi mnie trochę brak recenzji w jakichkolwiek mediach. Co prawda w wydawnictwie mówili, że na recki trzeba będzie poczekać conajmniej 2-3 tygodnie od premiery, ale nie zmienia to faktu, że się denerwuję. W sumie byłoby wspaniale, gdybyście gdzieś w sieci, poza Wery, zostawili swój entuzjazm związany ze "Śniegiem widmo". Nie mam np. żadnej oceny/recki na empiku - gdyby chciało się Wam zostawić też tam swój ślad, byłbym Wam niesamowicie wdzięczny.
Mam nadzieję, że nie zostanę odebrany źle takimi prośbami, po prostu chodzi o to, że chciałbym by losowy czytelnik mógł już znaleźć jakąś zachętę w mainstreamowych portalach. Jak Wam się nie chce/nie macie czasu to pełen luz, ale jeśli czytacie/przeczytaliście i uważacie, że ta powieść na to zasługuje - polecajcie ją znajomym (jak Adrianna ;*) i polecajcie innym ludziom, grupom w szeroko rozumianej sieci, choćby kilkoma słowami.

Z góry dziękuję,
Patryk