Latest post of the previous page:
Przyznam, że nigdy nie wychodzę z domu tylko po to żeby iść na spacer. Zawsze gdzieś się spieszę. A to z psem, a to na uczelnię, a to do sklepu... I tak w kółko. Nawet czasem nie zauważę kiedy mi cały dzień przeleci.17
I pewnie to dlatego w wolne dni dopada Cię totalny leń. Organizm domaga się relaksu.
Między kotem a komputerem - http://halas-agn.blogspot.com/
18
To pewnie również wina zbyt krótkiego snu. Nie potrafię iść spać przed 24:00 nawet jeżeli nazajutrz muszę wstać o 5:30.
Doszło 10700 znaków. Nie pisałam codziennie. Chyba ze 3 dni odpuściłam, przez co takie braki. Mimo, że wyznaczyłam cel 1200, staram się pisać więcej. Na 1200 znakach dziennie za daleko nie dojadę.
Doszło 10700 znaków. Nie pisałam codziennie. Chyba ze 3 dni odpuściłam, przez co takie braki. Mimo, że wyznaczyłam cel 1200, staram się pisać więcej. Na 1200 znakach dziennie za daleko nie dojadę.

"Kto umie czytać,
posiadł klucz do wielkich czynów,
do nieprzeczuwanych możliwości,
do upajająco pięknego,
udanego i sensownego życia."
Aldous Huxley
do upajająco pięknego,
Aldous Huxley
19
10800 znaków. Dość późno piszę, bo wróciłam do domu o 22:00. Cóż, mam nadzieję, że teraz będę miała więcej czasu na pisanie. 5.12 terminu oddania biznes planu, więc już nie będę musiała się z tym męczyć. ;D
Co do opowiadań, idzie mi coraz lepiej. Ale najgorsze to uczucie kiedy widzę żywy obraz w wyobraźni, a nie potrafię wyrazić jej w słowach. :x Mam nadzieję, że moje ubogie słownictwo wyleczę czytaniem książek. ;D
Co do opowiadań, idzie mi coraz lepiej. Ale najgorsze to uczucie kiedy widzę żywy obraz w wyobraźni, a nie potrafię wyrazić jej w słowach. :x Mam nadzieję, że moje ubogie słownictwo wyleczę czytaniem książek. ;D
"Kto umie czytać,
do upajająco pięknego,
Aldous Huxley
do upajająco pięknego,
Aldous Huxley
20
10500. Trochę mniej niż w zeszłym tygodniu.
Przyznam szczerze, że nie pamiętam ile dni sobie odpuściłam, ale nie było ich dużo.
Mimo, że nie jest to dobry wynik to pocieszające jest to, iż nie stoję w miejscu. Dawniej za szybko sobie odpuszczałam, a teraz przynajmniej ten dziennik mnie motywuje

Mimo, że nie jest to dobry wynik to pocieszające jest to, iż nie stoję w miejscu. Dawniej za szybko sobie odpuszczałam, a teraz przynajmniej ten dziennik mnie motywuje

"Kto umie czytać,
do upajająco pięknego,
Aldous Huxley
do upajająco pięknego,
Aldous Huxley