47
Nie.

Za to udało mi się zaprojektować komplet cywilnych stacji DOS z programu Salut do sklejania z papieru w skali 1:144.

Muszę odłożyć ten rozdział, bo mi się rozlazł i napisać ten drugi brakujący. Potem i tak beta to musi obejrzeć i pewnie będzie sporo zmian...

49
To nie jest tak, że to zupełnie oderwane, bo te Saluty to taka trochę przymiarka do innego projektu, "Baza Satelitarna Europa". No, ale to projekt jakoś na lata 2016-17 dopiero...

51
godai pisze:10.000 znaków i zamknięty rozdział. Jestem o tydzień w plecy z planem. Co najmniej.
Ja zwalam na pogodę. U mnie taka cienizna, że aż wstyd się chwalić.
Everything happens for a reason

55
Dobra, 8.000 i dzisiaj lepiej nie będzie, ale przynajmniej zacząłem ostatni rozdział II części. Zostanie mi potem tylko trzecia, najważniejsza, ale też najwięcej akcji, więc powinno się łatwiej to pisać.

57
Prequel mojej debiutanckiej książki "Kompleks 7215" pod roboczym tytułem "Upadek Imperatora". Najkrócej ujmując, postapokalipsa w aglomeracji warszawskiej, ze szczególnym uwzględnieniem obu linii stołęcznego metra.

58
11.600, rozdział, II część książki. Tym samym mam napisane jakieś 65-70% całości materiału. A czas mija, więc trzeba brać się do roboty...

59
12K, zamykam rozdział. Zostało 6 lub 5 rozdziałów do pierwszej bety i pierwszej redakcji. Zaczynam przyjmować na klatę fakt, że termin "do końca roku" może być optymistyczny. Zbyt optymistyczny.

Wróć do „Maraton pisarski”