16

Latest post of the previous page:

Witaj,

najpierw wypadalo by sie przedstawic - dzial "Tu sie przedstawiamy". Gdy to zrobisz, przeczytaj regulamin bitew, post wyzej od tego - to bedzie dobry poczatek - plus - jest napisany przystepnym jezykiem. Wyzwij kogos z forumowiczow na pojedynek - lecz najpierw zobacz zasady wyzywania w regulaminie.

Pozdrawiam!

17
No... przecież wszystko napisane jest w moim profilu:)

Jestem Tomek Zioła, mieszkam w Tychach, uczę się w pierwszej klasie liceum... ble, ble, ble... Coś jeszcze? A gdzie mogę przejrzeć zarejestrowanych ludzi?

P.S. Przeczytałem zasady pojednków, więc chciałbym, żeby ktoś wyznaczył mi przeciwnika (może sam się zgłosi?) i określił zasady (teamat, czas itd...)

19
Uwaga

szukamy kandydata / i tki :D dla Tygrysi do pojedynku, ponieważ Obieżyświat zmierzy się niedługo z Kripsem.
Ostatnio zmieniony pn 22 maja 2006, 18:01 przez Lan, łącznie zmieniany 1 raz.
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

20
...lub kandydata.....chyba:)
"Ale dosyć już o mnie. Mów, jak Ty się czujesz

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."

21
oczywiście :D już zmieniłam
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

24
ta..........jasne ,moze Ciebie;)
"Ale dosyć już o mnie. Mów, jak Ty się czujesz

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."

26
czyżbyś zapomniał...

ups... to bierz się do pracy :D

- Nieśmiertelny S.J. Lec

27
nie no, pamiętam :) mam juz pomysł obmyślony, no ale czasu mam tak mało, szczerze to jeszcze nigdy nie byłem tak zaganiany, no, ale jest łikeeend i się cos popracuje. To nic że na pierwszego mam napsiac dwa teksty ;]

28
To mam rozumieć, że wojna, tak? :twisted:

Manta (to takie fajne zwierzątka!) :arrow: Nie będę nikogo wyzywać, bo jeszcze nikogo nie znam :oops:
Błąd 404. Podpisu nie znaleziono.

30
Manto wyzywam Cię na pojedynek, a termin poproszę taki troszkę odległy Smile Niech Holek czy kto tam inny wymysli temat.

Do boju spryciulo :)

Wróć do „Bitwy literackie”