Ave!

1
Witam Wszystkich!
Bardzo nie lubię mówić o sobie, ale, skoro taki tu jest obowiązek, to trudno. Jestem Mayqa - to nie imię, ale nick skomponowany z mojego nazwiska. Mam 45 lat i od niedawna zaczęłam pisać. Po ciężkiej chorobie, w wyniku której nabawiłam się znacznej niesprawności, nagle zrobiło mi się bardzo dużo wolnego czasu i, żeby nie oszaleć, zaczełam przelewać do komputera to, co rodzi mi się w głowie. W tym roku udało mi się wydać dwie moje książki, ale wciąż nie jestem pewna swoich umiejętności i wartości tego, co tworzę. Dlatego chciałabym doskonalić swój warsztat, a gdzież lepiej mogłabym to uczynić, jeśli nie w takim miejscu jak to?!
Lubię też czytać i komentować teksty innych, bo to ogromne pole do nauki. Mam nadzieję, że uda mi się zaaklimatyzować na "Weryfikatorium" i przyjmiecie mnie na dłużej.

2
Eva! :-P

No ślicznie, że piszesz książki. Ale tym będzie Ci się trudno wyróżnić, bo tu prawie wszyscy piszą :-P Znacznie bardziej interesujące jest to, że czytasz i komentujesz, bo do tego wyrywnych za dużo nie ma ;-) Rzecz w Twoim powitaniu warta znacznej uwagi.

Rozgość się, kawa, biuro matrymonialne i ciekawe dyskusje (od czasu do czasu) w okienku na samym dole strony, nie przegap!

Miłej zabawy.

3
Hej ... :)
Majqa pisze:W tym roku udało mi się wydać dwie moje książki,
gdzie poczytać?
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”