2
Ale co ma Polski do pisania?

Daj fragment to Ci powiemy co sadzimy o Twoim stylu i wyobrazni, ktora tak bardzo zachwalasz.

PS:

Czy warto bylo zaczynac, dowiesz sie dopiero wtedy, gdy skonczysz.

3
Jeszcze nieskaczyłem ale moge powiedzieć że tak ksiąszka jest o chłopcu ktury od dziecka pragną byc czarodziejem, asz pewnego dnia spotyka poraninego czrodzieja i oferuje mu pomoc,a wzamian on proponuje mu nauke w szkole magi i czarodziejstwa gdzie znajdują się tszy domay a ich godla to lew jednorożec i smok nad nimi zrospartymi skszydłami tak jak by je obejmował .podczas zakupów pszyborów do szkoły kupuje w sklepi ruszczke należącą do bardzo groznego i złego czrnoksiężnika , co wzbudza lęk w w czrodzieju kturemu pomugł ale i w spszedawcy ktury spszedał mu ta ruszczke.potem w szkole spotyka koleżanke brunetke z niebieskimi oczami,i dowiaduje się z biblioteki szkolnej o tym czrnoksiezniku kturego ruszczke ma teraz on.na lekcji uprawiania magicznych roślin pani profesor każe mu iść do ogrutka aby pszyniusł doniczke z nasionami,pszes pszypadek podsłycha jak jego nauczyciel od czrniej magi rozmawia z jakims zakaptyrzonym człowiekiem onim i o jego ruszce. W sobote wybiera się z całą klasa do maisteczka sheare gdzie kupuje sobie ruszczke z wygladu pasujaca do jego ,ale ta kupna po prubie zycenia zaklecia flaczała w ręku.Po powrocie do szkoły chowa ruszczke do kufra i idzie na obiad do sali jadalnej,po obiedzie idzie z swoją koleznką nad żeke gdzie zbierała sie zawsze w sobote cała szkoła leżc i kompiac się,gdy zaszli nad żeke pszypomniał sobie że niewzią swojego stroju kompielowego,gdy wrucił do swojego pokoju zobaczył że jego kufer jest otwarty a cała jego zawartoś wyżucna na podłoge,gdy patszy co zgineło orjentyje że wszystko jest oprucz podrupki jego ruszczki zdziwił poco komu ta ruszczka pszeciesz mugl sobie kupic.gdy powiedział o wszytkim swojej koleżance ona go uswiadamia że temu komuś niechodziło o tą podrupke ruszczki tylko o jego prawdziwą. dalej jeszcze niewiem co napisze. jak pszeczytasz toco napisałem to ocen tylko szczeże

5
To zart, na 99 %.

Koles chce sobie zakpic ;)

A jesli to nie zart to ... ZONK i to wielki.

W sumie, hmm ... Nie no nie wiem co pisac. Rozwalil mnie ten tekst. Ortagrafia na poziomie dziecka autystycznego, fabula to harry potter z ... Masa glupoty.

7
Sebastian ile masz lat ? Ktora klase konczysz ?

Przykładasz sie do nauki?

Owszem pisz, rozwijaj swoją wyobraźnie ale wraz z nią pogłębiaj swoją wiedze.

8
ja mam 15 lat i kończe tszecio gimnazjum wiem kicha to co pisze ale to moje pierwszepróby no i wiesz.A do nauki to niebardzo bo jestem leniem jak połowa społeczeństwa

a ty ile masz lat i czym się zajmujesz

9
I dlatego polowa spoleczenstwa (polowa ... heh, 95%) nic w zyciu nie osiagnie, bedzie marudzic, ze ci, ktorzy wczesniej nie byli leniami, maja pieniadze i sa zlodziejami ... Co za kraj ... Nie masz zadnych ambicji? Nie chcesz byc kims? A moze kreci Cie zamiatanie ulic?

Czlowieku, skoro polowa spoleczenstwa (jak sam mowisz) to lenie, to powinienes miec jeszcze latwiej, zeby cos robic (mniejsza konkurencja)! A ty co? Aaa, zapomnialam, Ty jestes w tej polowie. Dobrze, lepiej dla mnie.

10
ej ty z legnicy co ty tak się namnie uwziełes co a ty to co fenomen jesteś czy co zachowójesz się jak byś był jakims królem

---------------------

OD ADMINA

---------------------

Powyzszy post doskonale pokazuje przyklad ograniczenia umyslowego 15latka z Polski. Nie martwcie sie, na swiecie jest ich wiecej ...

Manta 8)

PS: dlaczego dzieciaki sa takie wojownicze? Czy nie mozna juz nikomu zwrocic uwagi, zeby rozmowa nie konczyla sie EJ TY, NIE LUBISZ MNIE!? A gdzie esencja forum czyli wymiana mysli, rozmowa itd itp ...? :?

11
A teraz normalna odpowiedz:

Nie lubie glupoty dziecko. I masz ot cala tajemnice podana na talerzu bez zbednej gadaniny.

15latki potrafia zaskoczyc, jedna cholernie pozytywnie, inne zdecydowanie odwrotnie. Jak myslisz, gdzie trafiles?

PS: szkoda ze MKS Malkinia znow przegral :twisted:

12
ty jesteś dziewczyną. A kiedy grał mks z małkinia

Dodane po 43 sekundach:

a kiedy grał Mks z legnica

Dodane po 3 minutach:

Admin ty ansztajnie

Dodane po 4 minutach:

ReQium skąd jesteś? i piszesz coś? odpisz co.

Dodane po 12 minutach:

a ty manta nielubisz harrego pottera?

14
co powiecie na taka ksiaszke,o królestwie które jest wyczerpane wojnami gdy zostaje zaatakowane przez wrogie plemie poddaje się bez walki,król prosi swojego wiernego sługe aby ocalił jego syna i próbował odbudować krulestwo od nowa. Do tego sa potszebne tszy symbole krulestwa ,jeden ma młody król, a dwa maja wrogie państwa

Manta tylko pez chamskiej krytyki

15
Ok. Chciales bez chamskiej krytyki to masz:

Napisze, zaniose do wydawnictwa i powiem Ci co oni sadza o Twoim pomysle ;-)

PS: krew mnie zalewa jak widze Twoja ortografie. Jestes uposledzony? Nie chcesz nie odpowiadaj (a, i pamietaj, ze tu panuje dyktatura ;-) )
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kreatorium”