Latest post of the previous page:
Na przykład raz dostałem paczkę wyładowaną moimi książkami z listem od fana który prosił o zautografowanie. Rzecz jasna podpisałem i odesłałem

Latest post of the previous page:
Na przykład raz dostałem paczkę wyładowaną moimi książkami z listem od fana który prosił o zautografowanie. Rzecz jasna podpisałem i odesłałemRaczej dopadły. Opaść mogą np. emocje.gieferg pisze:Czy zwrot opadły go wątpliwości, w sensie "zaczął mieć wątpliwości", jest poprawny? Wydawało mi się, że tak, ale ktoś sprawił, że... opadły mnie wątpliwości
Jak dla mnie pasuje.opaść
1. obniżyć się; spaść;
2. stać się mniej intensywnym;
3. napaść na kogoś, otoczyć grupą
Jeśli fantastyka lub otoczenie zabobonne, może powiedz, iż wyglądało to na odcisk stopy jakiejś bestii podobnej człowiekowi, co jednak palców nie posiada, acz mocno zrogowaciały spód stopy miała, dziwne, regularne wzory w glebie zostawiający. :wink:B.A.Urbański pisze:Mam zagwozdkę: muszę opisać odcisk buta tak, żeby czytelnik wiedział, że to odcisk buta, ale bohater nie, bo bohater nigdy się z takim czymś (jak but) nie spotkał. Macie jakieś pomysły?
Jak wszystko u mnieImmo pisze:Whoah, man, that's trippy.
Bo narrator robi tak- mruga oczkiem, wyłazi ze świata przedstawionego i mówi: a kuku, to jest najki,B.A.Urbański pisze:Napis miałem zamiar opisać, żeby czytelnik wiedział, a dla bohatera nadal byłyby to dziwne wzory.