Dzień dobry,
Poczytywałam Was cichaczem odkąd zaczęłam pisać swoją pierwszą (i jak na razie jedyną) książkę. Zdecydowałam się zarejestrować na forum, bo mam wobec Was dług wdzięczności - to tutaj dowiedziałam się o wydawnictwie, które koniec końcem zdecydowało się mnie wydać (nieduże, ale tradycyjne). W miarę możliwości będę starała się służyć radą, ale to może nieco później, gdy zakończę swoje sprawy (obecnie jestem w trakcie redakcji autorskiej). Pozdrawiam!
2
Hyhyhy :-)
No więc Pan Leszek musiałby do Pani Acerby zwracać się w ten wyszukany sposób, bowiem Pani Acerba jest już prawie Pisarzem, a Pan Leszek ni chu chu.
To Pan Leszek ma propozycję, żeby - jak to w internetach przyjęte - być sobie kolegami :-P
To jak już to mamy za sobą, zapraszam na kawę i pogaduchy wszelkie.
Jeśli Ci się na ogół nic nie podoba, to dobrze trafiłaś, nas tu takich więcej :-P
Baw się dobrze.
A jakbyś miała ochotę coś napisać o swojej książce, to też byłoby miło.
Witaj.
No więc Pan Leszek musiałby do Pani Acerby zwracać się w ten wyszukany sposób, bowiem Pani Acerba jest już prawie Pisarzem, a Pan Leszek ni chu chu.
To Pan Leszek ma propozycję, żeby - jak to w internetach przyjęte - być sobie kolegami :-P
To jak już to mamy za sobą, zapraszam na kawę i pogaduchy wszelkie.
Jeśli Ci się na ogół nic nie podoba, to dobrze trafiłaś, nas tu takich więcej :-P
Baw się dobrze.
A jakbyś miała ochotę coś napisać o swojej książce, to też byłoby miło.
Witaj.
5
Cześć, rozgosc się :-) jak juz będziesz fioletowa mężczyźni z forum będą cię podrywać dla statusu księcia filipa 

Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
6
Hej. Widzę, że dowcipne tu towarzystwo;)
Dzięki za powitanie, wrócę niebawem, to podzielę się jakimiś konkretami/radami odnośnie publikowania. Tak naprawdę zdaję sobie sprawę ile miałam farta, że w ogóle się udało do kogoś dotrzeć. Wydawcy mnie nie rozszarpywali, oj nie, mój nakład też nie jest z gatunku wielotysięcznych, tak więc czołobitne traktowanie mojej osoby byłoby na wyrost trochę. Potencjalni "książęta Filipowie" niech spokojnie spoczną;)
Pozdrawiam
Dzięki za powitanie, wrócę niebawem, to podzielę się jakimiś konkretami/radami odnośnie publikowania. Tak naprawdę zdaję sobie sprawę ile miałam farta, że w ogóle się udało do kogoś dotrzeć. Wydawcy mnie nie rozszarpywali, oj nie, mój nakład też nie jest z gatunku wielotysięcznych, tak więc czołobitne traktowanie mojej osoby byłoby na wyrost trochę. Potencjalni "książęta Filipowie" niech spokojnie spoczną;)
Pozdrawiam