196

Latest post of the previous page:

Gdyby ktoś się zastanawiał, czy czytać "Błąd warunkowania", to ja odpowiem: czytać!!! To dobra książka jest :) I elegancko napisana. Ale prywatnie polemizowałabym z tezą, że cranberry jest umysłem ścisłym :)
Między kotem a komputerem - http://halas-agn.blogspot.com/

199
Ignite, a może ona tę nieścisłość tylko tak udaje? Żeby nie wystraszyć otoczenia? ;)

A poważnie: po tej książce spodziewam się ładnej i przejrzystej, choć nieprostej struktury oraz precyzji. Zobaczymy. :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

200
Thana, teraz to ja pracuję na strukturą powieści, która jest tomem nr 2 (zaznaczę od razu, że tomem nr 2 z DWÓCH, a nie z dwudziestu dwóch) - to jest dopiero krew, pot, łzy, cyrkiel, szkiełko i oko. Wiem, co się zdarzyło i prawie wiem, co ma się zdarzyć, ale pisząc thriller w porcjach po 2 strony raz na miesiąc, kompletnie zapominam, co już wie czytelnik :P
Anna Nieznaj - Cyberdziadek
Nocą wszystkie koty są czarne
Gwiezdne wojny: Wróg publiczny

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”