Witojcie!

1
Zaznaczam, że pomimo nazwy tematu z góralami nie mam nic wspólnego. ;]

Jestem takim tam studentem kierunku mocno związanego z językami, w tym momencie wytrwale szukającym zatrudnienia. Lubię nerdzić, a jeszcze bardziej lubię dobre historie. Szczególnie zaś uwielbiam pracę nad tekstem w każdej postaci (tłumaczenie, pisanie, korekta, redakcja? Żaden problem!). Ogólnie rzecz biorąc, moim ulubionym gatunkiem jest fantasy i w nim też piszę. Niewykluczone więc, że za jakiś czas pochwalę się swoją prozą, a tak się akurat składa, iż aktualnie pracuję nad taką jedną powieścią. Powiedziałbym jednak, że nawet ja nie znam dnia ani godziny.

A więc - dzień dobry wieczór.

2
Czesć. Witamy, zapraszamy i w ogóle.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

4
No proszę, przypomniałem sobie dziś o istnieniu forum na "Spisku Pisarzy", poczytałem trochę wątków i od razu trafia się jegomość stamtąd :D.
Cześć i miłego, twórczego pobytu :)

5
Witaj :)
Ja też kojarzę twój nick i awatar z innego forum. Albo internet jest taki mały, albo faktycznie jesteś wszędzie. :mrgreen:
„Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym.”
- George R. R. Martin

6
Dzięki za miłe powitania. ^^ I tak, siedzę też na innych forach, włącznie z tym na blogu "Spisek pisarzy", chociaż z udzielaniem się jest już gorzej. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”