Dzień dobry!

1
Dzień dobry wszystkim, jestem Malinche i mam konto na Weryfikatorium już od dłuższego czasu. Tak sobie podczytywałam Was, podczytywałam, aż w końcu zapragnęłam napisać jednego posta - ale bez przedstawienia się, bo regulamin od czasu rejestracji to ho, ho, wyparował mi z głowy. Tak więc modzi mnie pogonili i oto jestem :)

Mam lat dwadzieściacoś i czasami sobie pisuję do szuflady. Lubię jednak czytać dyskusje o pisaniu i raz na ruski rok właśnie zachciewa mi się na ten temat wypowiedzieć :)

Czytam ostatnio trochę literatury podróżniczej, trochę reportaży. Kiedyś czytywałam dużo polskiej fantastyki, ale już ileś lat temu straciłam kontakt z gatunkiem. Lubię science-fiction i rzeczy, które wykręcają mózg jak wyżętą szmatę, dlatego do moich ulubionych polskich pisarzy zaliczam obecnie Dukaja.

No i jak widać, wyjątkowo nie umiem się witać ;)

2
Witamy Cię serdecznie. :lol:

I szkoda, że tak mało piszesz na forum, ale może i czas przyjdzie na to? :wink:

Do zobaczenia w tematach.

3
Miałam taką ciętą ripostę na temat o literaturze kobiecej i męskiej...! Ale teraz głupio drugi raz wklejać to samo :D Więc będę musiała poszukać nowego tematu :) Ale Tobie dziękuję za upomnienie w bardzo miłej formie, naprawdę :)

EDIT: Ha, a teraz widzę tego posta, a myślałam, że został skasowany? Na pewno drugi raz go nie pisałam! Dziwna magia, dziwna :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”