5
Aq pisze:Panie Krzysztofie, czy od zawsze Pan marzył aby zostać politykiem? :shock:
Najpierw marzyłem, by zostać piłkarzem - to też się udało, gdyż grał takowy niegdyś w GKS-ie Katowice... Byłem też szczypiornistą i ginekologiem - wujaszek Google nie kłamie...
Autor zbiorów "Osiem", "Album" i "Dziewięćdziesiąt dziewięć"

6
Romek Pawlak pisze:Kiedy powieść, Krzysiek? :)
W tym roku ją dokończę, wygładzę, może przywrócę to, co z niej zdążyłem wyrzucić. Za często zmienia mi się koncepcja. Podejrzewam, że mógłbym napisać już ze trzy powieści w oparciu o porzucane wątki. Nie umiem się chyba zaangażować ;-)

7
E.Horsztyński pisze:O popatrzcie. Grono fioletowych coraz bardziej się powiększa ;)
To tajny spisek dążący do przejęcia władzy nad światem przez Wielkiego Fioletowego N'goo ;-)

8
Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać od tego żarciku (zasługa google), drugim pytaniem miało być "Czy w Pana życiu dużą role odegrywa fakt, iż na odcinku Małkinia - Tłuszcz trzeba jeździć autobusami". Już nie będę :wink:

9
Aq pisze:Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać od tego żarciku (zasługa google), drugim pytaniem miało być "Czy w Pana życiu dużą role odegrywa fakt, iż na odcinku Małkinia - Tłuszcz trzeba jeździć autobusami". Już nie będę :wink:
Mogę chyba to wybaczyć pod warunkiem, że już nie będę nazywany Panem :-) Wywołuje to we mnie niepokój, a nawet grozę...;-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Pisarzy”