Witam serdecznie!

1
Witam wszystkich forumowiczów! ;)

Mam na imię Marcin, w tym roku zdałem maturę i (jako, że trzeba coś robić z wolnym czasem) zdarza mi się przelewać myśli czy pomysły na papier. Zapewne już niedługo podzielę się niektórymi pracami- liczę na Waszą konstruktywną krytykę :) Pozdrawiam!
"Miał umysł otwarty, niestety na przestrzał"

Mistrz Lec

3
Witam serdecznie

P.S. kolega również uwielbia Leca :D już cię lubie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Lec to jak dla mnie jeden z najbardziej utalentowanych polskich pisarzy w historii :wink: Ogólnie najchętniej sięgam po literaturę piękną z XX w. ( np. Marquez, Kundera, Hrabal, Joyce etc.), czasem fantastykę (tak, jestem fanem Tolkiena ;)) czy poezję ( głównie Rimbaud, Baczyński)

Mistrz Lec

6
[zeskakuje z dachu z przepaską na głowie i dwoma mieczami w garści; na jednej klindze wyryte jest KONSTRUKTYWNA, na drugiej KRYTYKA]

NIE MA SPRAWY, BRACHU! :twisted:

[okłada drzewo]

Cześć i czołem.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

7
Cześć i czołem ;) Widzę, że lubisz Terry'ego i South Park więc się na pewno dogadamy, dude

[zabiera dwa <nagie?> miecze i idzie zaparzyć herbate przed kolejnym odcinkiem]

Mistrz Lec

9
Hej.

A ze mną się, kochanie, nie dogadasz. Miecze mię nudzą, już dawno przestałam się zastanawiać, co z żywotem tego nieszczęśnika, Kenny'ego, wolę inne seriale Canal+ i HBO i Latający Cyrk. Mea culpa lub, jak wolą niektórzy, moja pulpa.

Cheers.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”