121

Latest post of the previous page:

No graty! Kiedy wychodzi powieść?
Na razie mam wrażenie, że redaktor popełnił samobójstwo, gdy mu kazali z tym tekstem pracować, a wydawca nie chce mi o tym powiedzieć i szuka jakiegoś masochisty. ;)
A na poważnie, nie wiem, muszę zapytać. Poślizg jest spory, to na pewno, plan wydawniczy się mocno przesunął. Czegoś konkretnego się dowiem, to podeślę info na PW.
Domyślam się, że to byłam ja na fanpage'u Ostatni dzień pary.
Na tyle prawdopodobne, że pewnie tak.
dat ilustracja though...
ilustracja zbija z nóg brzydotą ;p.
To żeby tekst przez kontrast wypadł lepiej, ale ciiiii. Tajny plan.
Nom, nie mam wpływu na wybór ilustracji w każdym razie, ale generalnie zgadzam się z bardzo jednogłośną oceną ogółu w tym przypadku. xD Chociaż druga i trzecia ilustracja są trochę lepsze niż ta pierwsza.
jestem zabawna i mam pieski

122
Cerro pisze:A na poważnie, nie wiem, muszę zapytać. Poślizg jest spory, to na pewno, plan wydawniczy się mocno przesunął. Czegoś konkretnego się dowiem, to podeślę info na PW.
No koniecznie. A ilustracji w tekście rzeczywiście, pełnowymiarowa abstrakcja;p
https://soundcloud.com/para-bellum-3

123
Udało mi się do Esensji wciągnąć mojego ulubionego Eliasza A.A.Turkiewicz, więc teraz mam nadzieję, że będzie robić część ilustracji. A Esensja zawsze pyta, czy masz jakiegoś ilustratora zanim kogoś zaangażują. Gdyby któreś z was wtedy szukało ilustratora lub grafika, to ja mogę załatwić.

126
Ale bardzo dobra analiza recenzencka Sepryot, gratuluję
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

130
Romek Pawlak napisał/a:
Zmartwiłeś mnie. Miałem ją w planie lektur w tym roku, a teraz ręka mi zadrży...
Sepry:
Dlaczego? To nadal doskonała książka. ;)
Jedna z głównych uwag krytycznych recenzenta właściwie dotyczy słabego powiązania dzieła z marketingiem bazującym na idei mówienia, że rzecz traktuje o kwestiach i problemach aktualnych. Być może zarzut ten wynika stąd, iż oceniającemu średnio wychodzi wczucie się i zrozumienie mechanizmów świata przesyconego specyficzną, a zarazem akceptowaną dewocją. Faktycznie jest to łatwe. Niemniej, prawdziwy propagandysta, nawet religijny, nie dałby się nabrać na matkę Makrynę. ;)

131
W najnowszym, rocznicowym numerze Histerii można przeczytać moje opowiadanie, które ukaże się w antologii Horror na Roztoczu: Insomnia.

i znajdziecie tam też rewelacyjny tekst Zoee - Dom psów (Agnieszko, moje gratulacje, dreszcze idą przy czytaniu co drugi akapit)

a także premierowy tekst Wojciecha Guni, którego jestem wielką fanką. Dumna jestem :-)

http://magazynhisteria.pl/czytajpobierz/

132
To ja serdecznie gratuluję wszystkim "Histerykom".
:)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

134
Dziko, gratuluję dobrego opowiadania. Uśmiałam się z zakończenia. :D
And the world began when I was born
And the world is mine to win.

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”