Latest post of the previous page:
Rozumiem, o co ci chodzi. Co do samokrytyki, mam jej dość sporo, chociaż mogło by wydawać się inaczej. Co do redakcji, po prostu nie byłem w stanie za nią zapłacić. Nad książką pracowałem prawie 2 lata i zanim postanowiłem ją wydać, sam czytałem ją kilka razy. Teraz podczas ostatniej korekty czytam ją już 5 raz, wiem, że każdemu zdarzają się błędy, z pewnością jakiś się znajdzie w tak obszernej książce. Sam zanim zacząłem pisać trochę poszperałem w internecie i poradach na temat pisania. No cóż, to w sumie mój debiut, wiele się przez czas pisania również nauczyłem.Sylwia pisze:W sumie to dziwię się, że Cię nie wywaliliklimus011 pisze:I dziękuję, że nie wywaliliście mnie z forum za ten temat, bo na jednym zostałem zbluzgany za coś takiego.
Wszedłeś na forum i rzucasz tekstem :
Tymczasem tytuł forum brzmi: Forum Literackie Weryfikatorium! Sprawdź swoje umiejętności przyszły pisarzu!klimus011 pisze:Powiem wprost, nie zarejestrowałem się tutaj, by prawić i dyskutować na temat literatury, kto jest dobry, kto jest zły. Nie chcę też krytykować ani oceniać innych. Cel pobytu na tym forum jest taki, że jestem debiutującym pisarzem, przedstawiającym się jako Jack Clemence i szukam potencjalnych czytelników.
Swoim wejściem dałeś Nam wprost do zrozumienia, że nie interesujemy Cię My - jako społeczność, a jedynie szukasz czytelników. Tylko, skory Ty nie jesteś zainteresowany Nami, ani to co robimy, to dlaczego My mamy zainteresować się Tobą?
Wszyscy tu piszą - nie wszyscy wdali, czy też wydadzą - ale większość o tym marzy.
Twoja postawa, tak naprawdę pokazuje jak bardzo ignorujesz potencjalnego czytelnika :(.
Mimo mojej surowej oceny Twojej osoby, nie życzę Ci źle, ale podobnie jak moi przedmówcy uważam, że źle zrobiłeś, korzystając z takiej formy wydania książki. To jest przykre. Nawet jeśli posiadasz potencjał, to na tym etapie, brakuje Ci pokory i samokrytyki wobec własnego dzieła.
Jason ma rację. Gdybyś najpierw wszedł na to forum, to nauczyłbyś się wielu rzeczy i skorzystał z rad doświadczonych i poczytnych pisarzy, którzy się tu udzielają. Może Twoja droga do wydania, byłaby wtedy dłuższa, ale miałbyś o wiele większe szanse.Jason pisze:Wery jest fajne, bo przedstawia naprawdę profesjonalne podejście do pisarstwa. Dlatego warto je czytać i się udzielać.
Ech, szkoda.