Latest post of the previous page:
Jack, powodzenia i zostań z nami jak najdłużej! Witamy!48
@Jack: Witaj! mówiąc szczerze te błędy w opisie walą prosto między oczy, w pierwszej chwili pomyślałam, że pewnie cała książka się od nich roi i nie ma szans, żebym ją kiedykolwiek wzięła do ręki, ALE:
chyba całkiem nieźle ci wychodzi marketing, bo postanowiłam, że jeśli natknę się na twoją książkę w empiku, otworzę na chybił-trafił i nie znajdę rażących błędów, to ją kupię 
@pan_ruina: weszłam w pana linka do youtuba, mózg zniszczony!

@pan_ruina: weszłam w pana linka do youtuba, mózg zniszczony!
49
Dzięki
Co do opisu, poszedłem za radą forum i przez ostatnie trzy tygodnie pracowałem nad nowym, codziennie coś zmieniałem, wyrzucałem, umieszczałem. Jest już prawie gotowy, więc niebawem pojawi się na fanpage'u. Co do błędów w książce, to z pewnością jakieś się trafią, sam wiele się nauczyłem podczas samego pisania jej, a jest to już moja trzecia książka, jakby nie patrzeć, lecz pierwsza jaką postanowiłem wydać. Ciągle się uczę i widzę efekty, a tę, zanim wysłałem do wydawnictwa, przeczytałem trzykrotnie i zredukowałem ilość błędów do minimum. Ostatnio, po ostatniej korekcie, przeczytałem ją raz jeszcze, ale jak to mówią, nikt nie jest wszechmogący.