Smoke pisze:ravva pisze:trza to od nowa napisać.
oj, trza
pan_ruina się ucieszy :-D
myślę, że przemeblowanie wiele da- niech oni nawzajem się taksują, niech czytelnik pozna opinię o pani w bmw, a potem jej opinię o karku na motórze z przyklejoną barbie do pleców (np i socjologicznie i/lub emocjonalnie itp. itd.) eksperymenty są wskazane.\
dzieki, to zwalę na kark partnera :-D
i nie wiem czy nie musisz zrewidować poglądów na wiejskie dziewczyny rzekomo wpatrzone w wawę jak w tęczę, może tak jest i dziś, napewno tak było jeszcze kilkanaście lat temu, przed otwarciem granic. dziś owszem, marzą o stolicy i cały czas do niej suną (zwłaszcza w poniedziałki rano

) ale prawda jest też taka, że ciężko znaleźć w Polsce rodzinę w której ktoś nie byłby zagranicą, więc mają alternatywę i bliżej im do Londynu czy Dortmundu niż do Warszawy.
zostanę przy tym, co znam - moze i migracja do dortmundu jest kuszaca, ale w zyciu tam nie byłam, a wawke znam.
poza tym moze i przegięłam z deka przy blond panience, ale takich gwiazdeczek jest cała masa w wawce, wystarczy przejechac się tramwajem miedzy zlotymi a domami centrum i bedziesz miał galerię do podziwiania.
rubia pisze:Podobno teraz standardy zachowań wyznaczają seriale, jeśli jakaś pościel czy serwis pojawiają się w Klanie, to od razu jest na nie większy popyt w sklepach. Dajcie więc sobie spokój z tą opozycją wieś - miasto, zwłaszcza że w przypadku wsi podwarszawskich, skąd ludzie od pokoleń codziennie dojeżdżają do miasta do pracy, takie przeciwstawienie w ogóle nie gra.
po pierwsze primo, że tak klasykiem pojadę, dziękuje za komentarze. bardzo.
z tymi serialami - przyznam, że mnie zagięłaś - nie jestem w temacie, ciezko z tym dyskutowac, nie ogladam, się nie znam. znaczy na polskich, z zagranicznymi nieco lepiej.
powiem tak: potrzebna mi była własnie taka, nie inna andżelika. własnie tak mocny stereotyp, wyraźny i do bólu czytelny, nie do obalenia.
panna się udała pięknie, ale jej nie trawię.
moze zdjęcie z niej części wkurzajacych cech zdoła postac urealanić. jest to jakiś pomysł.
rozwazam zaoranie tego, ale decyzna powinna być kolektywna, wiec poczekam az szwędacz wróci z pscyhoterapii po nataszowym zjeździe.
:szatan:
augusta :piwo: