5
Autorka się kryje, to nie będziemy na siłę uszczęśliwiać. :D Jednak jeśli się odezwie, przyzna do bycia sobą, to kto wie... Może wyszczególnimy. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

6
dorapa autorka ma się domagać wyróżnień? A bez tego ani rusz? Ooo
A pytanie zadam, jak się oswoję z twórczością...
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

9
Zaraz domagać... Ale się przedstawiała i ani słówka... Wstydliwa jakaś. :D

Witamy serdecznie Szanowną Panią.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

10
Caroll pisze:A ja mam pytanie, czy można gdzieś jeszcze dorwać "Miasto w zieleni i błękicie"...?
Obawiam się, że nie. :( Jeśli bardzo chcesz, mogę pożyczyć mój egzemplarz (na zasadzie takiej, że wyślę Ci pocztą, a Ty po przeczytaniu odeślesz z powrotem), niemniej, to tylko przy założeniu, że naprawdę bardzo bardzo chcesz. Bo weź pod uwagę, że... eee... no, to chyba nie jest moja najbardziej udana książka, więc może jednak lepiej przeczytać coś innego. :-)

11
Anneke pisze:Bo weź pod uwagę, że... eee... no, to chyba nie jest moja najbardziej udana książka, więc może jednak lepiej przeczytać coś innego. :-)
Oczywiście, że bardzo chcę, bo jedyna jakiej nie czytałam:D Szukam jej chyba 2 lata ale nie mam szczęścia;/ (biblioteki, znajomi allegro).
Czarna Gwardia
Potęga słowa - II tekst

12
Anneke, jakiś czas temu czytałam "Miasto w zieleni i błękicie", które, wstyd mówić, zniechęciło mnie do Twojej twórczości, ale pozytywne recenzje innych dzieł zachęciły mnie do zmiany zdania. Toteż czytam, kończę właśnie "13 anioła". Mam pytanie: co robiłaś, że udało Ci się zrobić taki postęp? Jestem pod ogromnym wrażeniem tej książki.
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".

13
Sorry, dopiero teraz zauważyłam pytanie - rzadko tu bywam... Co do tego, jak - kurczę , nie wiem, tzn. nie robiłam nic specjalnego, po prostu sporo pisałam...

14
Nie szkodzi :) 13 anioła już skończyłam, zabieram się za następną za niedługo. Mam wstępne wrażenie, że trochę lubisz unieszczęśliwiać własnych bohaterów ;) a Meric zachowuje się jak osoba z chorobą afektywną dwubiegunową. Wyszło celowo czy przypadkiem?
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Pisarzy”