Siemka wszystkim!

1
Witam!

Jestem...Ha! Prawie się ujawniłam. Niedoczekanie! Chętnie nawiązuję znajomości i specjalnie dla Was zakładam GG. Lubię takie akcje typu, umawiamy się na wspólny temat i porównujemy swoje prace! Taka nauka kreatywności. Fajnie by było znaleźć kogoś, początkującego pisarzynę, do zwykłych ludzkich konwersacji, by pogadać trochę o tym co właśnie tworzymy, wymieniać się radami, trochę żalić na brak weny.

"Żyję tutaj osiemnaście lat i znam ten cały Wasz pieprzony świat..." Pozdro dla kumatych!

Jestem jak to mówią Anglicy: Into Punk.

Kocham muzykę, szczególnie na folkową ostatnio mam ochotę.

Mój charakter? 80% osób z mojej klasy, uważa, że jestem "pozytywnie walnięta", ale to nie prawda, bo ja mówię co myślę. Szczere Recenzje, tylko tu! I kocham epokę romantyzmu, może dlatego?

"Moja" konwencja literacka to głównie fantasy, historię miecza i magii, ale piszę też schizowe groteski, ale to bardziej, tak dla rozluźnienia.

Pewnie zauważyliście, że mam problem z przecinkami, za co przepraszam, ale one jakoś się nie słuchają!

Zapraszam do zapoznania się z moimi pracami, jeżeli zaraz takowe wstawię!

Pozdrawiam,

Chat Noir

PS. Załączam zdjęcie węża w uszach króliczka, tak by wynagrodzić Wam stracenie czasu na czytanie tych bzdur :mrgreen:

PPS.Gdyby ktoś coś to zapraszam do pisania wiadomości, podam swoje GG :)
Ostatnio zmieniony pn 25 sty 2016, 15:29 przez Chat Noir, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”