Witam wszystkich!
Z wykształcenia jestem archeologiem. Poza tym miłośnikiem kulturoznawstwa, historii starożytnej, RPG, polskiej fantastyki, kibicem Legii Warszawa i sprzedawcą w sklepie sportowym.
W internecie publikuję od kilku lat. Jak dotąd na portalu Fabrica Librorum i opowiadania.pl.
Re: Grzywa
4blackgrzywa pisze:Witam wszystkich!W internecie publikuję od kilku lat. Jak dotąd na portalu Fabrica Librorum i opowiadania.pl.
Poprzesz to jakimiś linkami, czy wierzymy mu na słowo ?

5
Na opowiadania.pl jest. Sprawdzono.
Co do Fabryki Librorów nie wiem, mnie tam (jeszcze?) nie ma.
A tak poza tym to witam.
Co do Fabryki Librorów nie wiem, mnie tam (jeszcze?) nie ma.
A tak poza tym to witam.

7
Archeolog. Ciekawe. Tego jeszcze nie było na tym forum, przynajmniej za mojej bytności.
Witaj, rozgość się, herbaty czy resztek piernika?
Witaj, rozgość się, herbaty czy resztek piernika?
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".
Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.
"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".
Damon Albarn
Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.
"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".
Damon Albarn
8
No nie, Andrzej - archeolog, Kossakowska - archeolog... coś ta archeologia strasznie popularna wśród pisarzy. Co tam takiego mają na uczelniach? :>
Salve.
Salve.
Z powarzaniem, łynki i Móza.
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
9
Coś w tym jest, z pewnością. Archeologia dostarcza wielu inspiracji, chociaż trudno to wytłumaczyć komuś, kto nigdy nie był na wykopaliskachwinky pisze:No nie, Andrzej - archeolog, Kossakowska - archeolog... coś ta archeologia strasznie popularna wśród pisarzy. Co tam takiego mają na uczelniach? :>
Salve.

Co do Fabryki, jestem tam od lat i jestem z tego dumny. Mam o tym portalu znacznie lepsze zdanie niż o opowiadaniach. Ciekaw jestem jak w konfrontacji z FL wypadnie Weryfikatorium. Chociaż już teraz widzę, że formuła strony jest zupełnie inna, więc trudno porównywać.
Witam wszystkich raz jeszcze