2
Szczególnie polecam właśnie ten konkurs -- tak od serca! -- brałem udział w pierwszej edycji i naprawdę świetnie wspominam ten czas. Dzięki zaangażowaniu ludzi uczestniczących w projekcie (Karolina, Maciej i cały legion innych fajnych ludzi) udało się stworzyć naprawdę świetną antologię: było wydanie z pięknymi ilustracjami, wersja elektroniczna (dostępna w CD-Action 02/2015) i również pięknie wydana wersja papierowa.

http://www.historiavita.pl/ostatni-dzien-pary

To przykład, że jeśli spotka się grupa ludzi naprawdę zaangażowanych, powstają rzeczy świetne. Serdecznie polecam udział w drugiej edycji konkursu!
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

3
Filip, bardzo dziękuję! Właśnie weszłam poświątecznie żeby też polecić projekt od siebie. Zabawy było mnóstwo a antologie trafiły w odpowiednie ręce, dzięki temu autorzy mieli się okazję zaprezentować w wydawnictwach (i niejeden autor na tym skorzystał). Osoby zaangażowane w poprzednią edycję już zadeklarowały chęć współpracy. A co do konkursu, to mam nadzieję, że będzie z czego wybierać.
Zawdzięczam pierwszej edycji konkursu (ja i Grześ Piórkowski) początek przygody z fandomem, konwentami i znajomość z pisarzami, ale to trochę dłuższa historia :).

5
Moja osoba.
Możliwość uznania mnie za konkurencję - nikła, granicząca z zerową :)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

7
godai pisze:Właśnie, kto bierze udział?
Godhand pisze:Moja osoba.
I jeszcze ja! Ja biorę udział! ;)
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

10
No i mogliśmy nic nie mówić, teraz to już tłok się robi ;)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”