1
Witam,

Od trzech lat posiadam konto na forum Weryfikatorium. Dotychczas się nie udzielałem, gdyż jedynym celem moich odwiedzin, było czerpanie wiedzy z postów bardziej doświadczonych pisarzy. Chciałem, żeby mój pierwszy post był wyjątkowy i konkretny - przedstawiający coś, co już udało mi się zrealizować.

Dzisiaj z wielką radością mogę pochwalić się pierwszym sukcesem :) Od tygodnia w księgarniach można kupić moją debiutancką powieść pt. "Goniąc Marzenia". Jest to powieść sensacyjna, wydana przez warszawskie wydawnictwo Nowy Świat.

Żeby nie być gołosłownym, załączam link :)

http://www.gandalf.com.pl/b/goniac-marzenia/

5
Tomasz Rowiński pisze:Dotychczas się nie udzielałem, gdyż jedynym celem moich odwiedzin, było czerpanie wiedzy z postów bardziej doświadczonych pisarzy.
witaj
a teraz czego potrzebujesz?
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

6
Natasza pisze:
witaj
a teraz czego potrzebujesz?
Przecież to elementarne Watsonie: pochwał :D

Witaj i gratulacje :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

7
Dziękuję :)

pan_ruina - wybrałem Plymouth z uwagi na to, że fabuła ma swój początek w Anglii, a potrzebowałem miasta stricte portowego :)

Natasza - potrzebowałem podzielić się moim małym sukcesem z innymi :mrgreen: A przy okazji zapewnić, że bardzo chętnie podzielę się pierwszymi doświadczeniami i chętnie służę pomocą, jeżeli ktoś takiej pomocy by potrzebował. Co prawda doświadczenie mam niewielkie, zwłaszcza w porównaniu z wieloma bardziej doświadczonymi i zapewne lepszymi pisarzami, którzy są obecni na forum, ale zawsze jest to jakiś początek :)

8
A NŚ to wydawnictwo "zwykłe", czy z współfinansowaniem? Bo słyszałem różne opinie.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

12
Tomasz Rowiński, znaczy - fiolecikiem być pomanowan chcesz li?
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

14
Panie Andrzeju, wyznaję złotą zasadę: nie masz nic ciekawego do powiedzenia - milcz i posłuchaj głosu mądrzejszych od siebie. Dlatego tak długo "nie zawracałem głowy i nie wkurzałem innych" ;D . Udzielam się teraz, gdyż w końcu mogę podzielić się z innymi czymś konstruktywnym :)

Natasza - nie sądzę, żebym zasłużył na ten zaszczyt ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”