Dzień dobry.

1
Co tu dużo gadać :). Mam dwadzieścia dwa lata - aż/tylko, różnie mówią - imię krótkie i obecnie powszechne - Sara - i coś tam sobie skrobię czasami (ekhm... codziennie i nałogowo). Rzecz jasna dużo czytam, lubię zagrać w dobre RPG, ewentualnie od czasu do czasu podnieść cztery litery i pobiegać. Uwielbiam fantastykę i odrobinę cięższą muzę. Należę do "tych cichych", którzy zwykle jak ninja chowają się po kątach i śledzą teksty w ukryciu, ale wyrażam swoje zdanie, kiedy czuję taką potrzebę, więc możliwe, że gdzieś tam kiedyś tam wtrącę swoje trzy złamane grosze :). Mam nadzieję, że forum pomoże mi się rozwinąć, bo komentarze sióstr i znajomych - typu: suuuuuper - trochę mało do mojej pisaniny wnoszą :).
Pozdrawiam serdecznie! ;)

Re: Dzień dobry.

4
SaraMK pisze:lubię zagrać w dobre RPG, ewentualnie od czasu do czasu podnieść cztery litery i pobiegać. Uwielbiam fantastykę i odrobinę cięższą muzę.
A jakie RPG? Ja grałem w Greyhawku, Forgotten Realms i w Wilkołak: Apokalipsa.
A jaka fantastyka? I jaka ciężka muza? :)
No i oczywiście: cześć! :)
Das Ewig-Weibliche zieht uns hinan.

Re: Dzień dobry.

5
SaraMK pisze:Mam nadzieję, że forum pomoże mi się rozwinąć, bo komentarze sióstr i znajomych - typu: suuuuuper - trochę mało do mojej pisaniny wnoszą :).
Jesteśmy gotowi świadczyć usługi w tym zakresie, znaczy zrównać tekst z glebą, obiecując, że w recenzji ani razu nie wystąpi słowo "super" :P Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

6
Miesracordia - ekhm... :D nie tego typu :) Miałam tu na myśli raczej te zwykłe, cyfrowe gierki, ale w klasycznym RPG próbowałam swoich sił - nie wyszło. Z fantastyki wszystko, byleby nie wiało nudą. Może być nawet heroic :). Muza jak to muza, też praktycznie wszystko, co wpada w ucho, ale dużo klasyków (ACDC, Gunsi, te sprawy). Mnóstwo jest rockowych kapel, więc ciężko wszystkich wymienić, ale z tych bardziej topowych w tej chwili to Three Days Grace i dalej coś w tym stylu.

Navajero - uff, dobrze trafiłam. Nie miejcie litości :) (o ile się odważę w tym wypadku)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”