Dobry wieczór

1
Jestem Keek.
Nie dosyć, że już pełnoletni, to doskonale pamiętam jak nie było "Teleranka". Nie jestem pisarzem i raczej nie mam ambicji żeby nim zostać. Nie wydaje mi się to realne. Kiedyś byłem fotografem - takim od ganiania po ulicach, ale że obenie posiadanie apartu to nic wyróżniającego, to nie wiem kim teraz jestem.
Można powiedzieć, że wiem, że nie wiem kim jestem.
Poza fotografią interesuję się demonami. Ale nie takimi z zakrwawionymi zębami i błoniastymi skrzydłami a tymi, ktore siedzą nam na ramieniu i udają głupa, że niby ich nie ma.
O forum dowiedziałem się od kolegi z Wykopu, ktory napisał mi żebym zaprezentował tutaj swoją twórczość literacką. Zrobię to, jak tylko zgodnie z regulaminem, zapoznam się i wyrażę swoją opinię o trzech dziełach innych koleżanek i kolegów.
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
cyk... cyk... cyk...

2
Cześć. Pooglądałam fotografie - świetne.
Miłego pobytu u nas. Kawę podają w SB na dole. :)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

3
Cześć. Pokolenie "telerankowej" traumy to pewnie ostatnie jakkolwiek wyraziste w najnowszej historii naszego nieszczęsnego kraju. Nieskażone przekonaniem, że fantastyka to jedyny warty zainteresowania gatunek literacki :-P Tym bardziej miło, że przedstawiciel zawitał w skromne progi Wery.

No i demony...O, tak, "palenie głupa" jest właściwym określeniem. Bo one najbardziej lubią bombastyczny język i młodopolskie konwulsje. A gnojom trzeba się przyglądać spokojnie i z dystansem. Mam nadzieję, że potrafisz zrobić im ładną fotkę.

Siadaj, gadaj, kawa (od czasu do czasu inne wynalazki w rodzaju brrr... zielonej herbaty) na dole, w czarodziejskim okienku pod wezwaniem Służby Bezpieczeństwa, domowe kapcie dozwolone.
Baw się dobrze.

7
Weryfikatorium polecane na Wykopie? Wow, chyba wciąż za mało doceniam tą stronę (Wykop oczywiście...). Wykop przez pewien czas kojarzył mi się jako taka bardziej "przyziemna" Eioba.
No ale do rzeczy: miło cię widzieć i witam cię bardzo po serdecznemu. Cześć i powodzenia w pisaniu!
Das Ewig-Weibliche zieht uns hinan.

8
Miseracordia pisze:Weryfikatorium polecane na Wykopie? Wow, chyba wciąż za mało doceniam tą stronę (Wykop oczywiście...). Wykop przez pewien czas kojarzył mi się jako taka bardziej "przyziemna" Eioba.
No ale do rzeczy: miło cię widzieć i witam cię bardzo po serdecznemu. Cześć i powodzenia w pisaniu!
Dzieki. Moze nie tyle na Wykopie a przez wykopowicza. Nie publicznie a w prywatnej wiadomosci.
cyk... cyk... cyk...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”