46

Latest post of the previous page:

BMW pisze:Tylko dwadzieścia tekstów. Co jest? Kryzys s-f?
25, nie mam czasu na bieżąco aktualizować licznika. Niemniej fakt, gatunek + długość zrobiły swoje, jeśli o frekwencję chodzi.

47
Mnie ciągle jeszcze nie ma. Popchnąłbym fabułę do przodu, ale na chwilę obecną biegam po domu i panikuję, bo nie mogę znaleźć okularów ;P
Bo lubię pisać.

48
Niemniej fakt, gatunek + długość zrobiły swoje, jeśli o frekwencję chodzi.
To może jakościowo będzie na wysokim poziomie.

49
Pewnie tak, choć przeraża mnie perspektywa zmierzenia się ze starymi wygami :P

[ Dodano: Nie 27 Mar, 2016 ]
Dobra, jednak wychodzi na to, że wyślę tekst na ostatnią chwilę. Inaczej nie zdążyłbym go sprawdzić solidnie, a i tak jeszcze nie dokończyłem tekstu. Całość pewnie zamknie się w 120 tys. znaków, ale trzeba to jeszcze wszystko sprawdzić, zredagować... Czytelników zawsze szanuję ;p Ach i powiedzcie mi - przyjmujecie tylko RTF? Czy np. .doc też może być?
Bo lubię pisać.

51
tumi1 pisze: Dobra, jednak wychodzi na to, że wyślę tekst na ostatnią chwilę. Inaczej nie zdążyłbym go sprawdzić solidnie, a i tak jeszcze nie dokończyłem tekstu. Całość pewnie zamknie się w 120 tys. znaków, ale trzeba to jeszcze wszystko sprawdzić, zredagować
Nie będziesz sam.
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie

52
Ostrzegam od razu (na FB także), że w czwartek wyjeżdżam, i możliwe, że nie będę w stanie tego dnia przyjąć tekstów, wtedy nie panikować - liczy się data wysłania, nie przyjęcia.

53
Nie panikuję, zamiast tego dopieszczam tekst po nocy, żebyście koszmarów nie mieli potem ;p Choć to będzie przecież swego rodzaju także horror, więc... :twisted:
Bo lubię pisać.

54
Ja tam koszmarów mieć nie będę, bo nie mam czasu czytać tego, co nadesłane na konkurs, a w jury nie zasiadam, wszak ktoś musi koordynować. :roll:

56
No, w trzy dni jakoś dopisałem te 70k znaków i przeskoczyło limit. Jednak zdążę i pewnie nawet w top100 będę :D.
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie

57
Namrasit pisze:No, w trzy dni jakoś dopisałem te 70k znaków i przeskoczyło limit. Jednak zdążę i pewnie nawet w top100 będę :D.
Jak się nagle za 2 dni nie obudzą, to i na top50 się załapiesz. ;D

58
u mnie tekst na "Pierwszy raz" zakończył się na 25 000 znaków - no nijak do 60k nie dobiję ;-) Szkoda.

Pozostaje śledzenie wyników w "Dobre złem czyń", bo forma przekazywania tychże wyników - ciekawa :) Zostało 11 pierwszych miejsc, więc ciężka sprawa, ale nie tracę nadziei...

60
Ja ciągle wierzę w nieświętą kolumnę oczu Na'ghazu i liczę, że pomimo najmroczniejszych okoliczności mój plugawy tekst wkupi się w Wasze łaski, acz uprzedzam, iż liczba bluźnierstw strwoży nawet największych heretyków :'D Ciekawe, czy nauki wyciągnięte z "Welesa" nie pójdą w las :P
Bo lubię pisać.

61
barthez pisze:u mnie tekst na "Pierwszy raz" zakończył się na 25 000 znaków - no nijak do 60k nie dobiję ;-) Szkoda.

Pozostaje śledzenie wyników w "Dobre złem czyń", bo forma przekazywania tychże wyników - ciekawa :) Zostało 11 pierwszych miejsc, więc ciężka sprawa, ale nie tracę nadziei...
W piątek o 9 rano zakończymy podawanie wyników, od jutra startujemy z ogłoszeniami o 9, 14 i 19.

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”