Latest post of the previous page:
No więc kolejne pytanie co do aspektów formalnych (żebyście mi tekstu nie odrzucili z powodu jakiejś bzdury
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
No więc kolejne pytanie co do aspektów formalnych (żebyście mi tekstu nie odrzucili z powodu jakiejś bzduryMnie poproszono o zapis w zgodności ze starszą wersją Worda (.doc) więc odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: "tak".Wolha.Redna pisze:No więc kolejne pytanie co do aspektów formalnych (żebyście mi tekstu nie odrzucili z powodu jakiejś bzdury). Format .doc lub .rtf. Czy to oznacza, że .docx już będzie wykluczone?
Bez żartów. Każdy tekst można upchnąć w 60k znaków. Dystans jest ok. Walcz!DAF pisze:No i po ptakach, nie wezmę udziału w konkursie. Przekroczę limit zbyt boleśnie, aby dało się to uratować, normalnie żal, sromota i marność wszelaka. Te konkursy to chyba nie dla mnie
Nie każdy!!Filip pisze:Każdy tekst można upchnąć w 60k znaków.
W sumie, jeśli nie ma limitu nadsyłanych tekstów, zawsze można zrobić część pierwszą i drugą opowiadaniaD. Wiktorski pisze:Wydziel z tego dwa opowiadania.
Ale prawdziwe. Pomyśl, że skrócisz Tolkiena albo innego Prousta czy nawet trylogię Sienkiewicza do tak małej objętości.DAF pisze:Też jestem zdania, że nie każdy, a nawet jeśli, to nie w sposób, jaki sobie wymyśliłem na opowiedzenie historyjki. Czyli, jeśliby spróbować metodą brutalnych cięć, wyszedłby mi inny tekst, niż chciałem napisać. Strasznie to skomplikowane
Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”